Şimdi Ara

11.SINIFIM, 0'DAN 12.SINIF BİYOLOJİ MÜFREDATI KAÇ GÜNDE BİTER? 2 dk cevap verin ölmezsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 4 saatlik bir çalışma ile kaç günde biter? Ve çalışma stratejiniz var mıydı?(Gerek yok, ne bu acele gibi yorumlar atmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamamtellagi -- 21 Haziran 2014; 18:26:10 >

• Dostum suan tatilin keyfini cikar sonra bakarsın ne acelen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Dostum suan tatilin keyfini cikar sonra bakarsın ne acelen var

İstesem de seçeneklerim arasında yok. Öyle yada böyle ailem 12.sınıf konularını şimdiden bitirtecek biyolojiyi evde halledeceğim kaç günde biter?
  • Anlama kapasitene bağlı diye düşünüyorum ama bence sadece biyoloji "kasma". Çünkü sonralarda unuttuğun yerler elbet olacak ve tekrar bakacaksın.
    Bence sindire sindire gitmeye bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavienblue

Anlama kapasitene bağlı diye düşünüyorum ama bence sadece biyoloji "kasma". Çünkü sonralarda unuttuğun yerler elbet olacak ve tekrar bakacaksın.
    Bence sindire sindire gitmeye bak derim.

Diğerlerinden özel ders alacağım hocam. Biyolojiyi evde halletmem gerekiyor. Temeli sağlam biriyim ygs deneme netlerim 120-130 sizce kaç günde bitirebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uuuupupupup
  • Zaman olarak düşünme bence eğer hedefin yüksekse ki anladığım kadarıyla öyle elinden geldiğince "anlayarak" bitirmeye bak. 1 ayda biter ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Çok hızlı olmaktan ziyade anlayarak detaylarına kadar bilmeye çalış çünkü detay sorabiliyor ösym genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavienblue

Zaman olarak düşünme bence eğer hedefin yüksekse ki anladığım kadarıyla öyle elinden geldiğince "anlayarak" bitirmeye bak. 1 ayda biter ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Çok hızlı olmaktan ziyade anlayarak detaylarına kadar bilmeye çalış çünkü detay sorabiliyor ösym genelde.

Tamamdır hocam ben ortalama bir rakam istedim çünkü plan yapmam gerekiyor ve her yaptıgımda da yetişmiyor bu sefer tecrübeli arkadaşlardan yardım alayım dedim :)
  • Simetri(veya başka bir konu anlatım)+ 1 soru bankasıyla 1 ay veya 45 günlük bir sürede halledilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxti

Simetri(veya başka bir konu anlatım)+ 1 soru bankasıyla 1 ay veya 45 günlük bir sürede halledilir

Bitirdin mi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

Simetri(veya başka bir konu anlatım)+ 1 soru bankasıyla 1 ay veya 45 günlük bir sürede halledilir

Bitirdin mi sen

Hayır ama geçen günlerde 9.sınıftan başladım :D

12'ye pek girmeyecem sadece sistemlerin YGS kısmını halletmeyi düşünüyorum.

Şu an hücre bitti.Madde geçişlerindeyim :D

• quote:

quote:

quote:

Bitirdin mi sen

Hayır ama geçen günlerde 9.sınıftan başladım :D

12'ye pek girmeyecem sadece sistemlerin YGS kısmını halletmeyi düşünüyorum.

Şu an hücre bitti.Madde geçişlerindeyim :D

:D Bende 12 ye başlamayı düşünmüyordum ama başlamam gerektiğine karar verdim. Strese dayanıklı biri değilim seneye panik olmak istemiyorum Çalıştığın konular çook zevkli,kıymetini bil,ben de oturayım endokrin,sindirim falan filan

• Hocam bu konuda dinlemeni tavsiye ederim beni. Eğer en kısa sürede halletmek istiyorsan sana şuan müfredeta en uygun en yakın kitabı önereceğim. Palme Biyoloji A ve B kitapları.Set olarak satılıyorlar . A kitabı 9 ve 10. sınıfı b kitabı 11. sınıfı alıyor. bu seti al . konu anlatımı da var içerisinde . konuyu çok güzel özetleyip hemen sayfaların yanında soru veriyor onları çözersin. Biyolojide konuya çok iyi hakim olman gerek her açıdan düşünmen gerek şahsen benim kuzenim bu sene girdi sınava Biyolojisi En iyi dersiydi ancak o bile ters köşe oldu konuya çok çok iyi çalış ve sana tavsiyem 9 10 11 12. sınıf Milli eğitim ders kitaplarını oku 1 defa ( sayfa sayfa değil gözden geçir yani ) sana çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Hocam bu konuda dinlemeni tavsiye ederim beni. Eğer en kısa sürede halletmek istiyorsan sana şuan müfredeta en uygun en yakın kitabı önereceğim. Palme Biyoloji A ve B kitapları.Set olarak satılıyorlar . A kitabı 9 ve 10. sınıfı b kitabı 11. sınıfı alıyor. bu seti al . konu anlatımı da var içerisinde . konuyu çok güzel özetleyip hemen sayfaların yanında soru veriyor onları çözersin. Biyolojide konuya çok iyi hakim olman gerek her açıdan düşünmen gerek şahsen benim kuzenim bu sene girdi sınava Biyolojisi En iyi dersiydi ancak o bile ters köşe oldu konuya çok çok iyi çalış ve sana tavsiyem 9 10 11 12. sınıf Milli eğitim ders kitaplarını oku 1 defa ( sayfa sayfa değil gözden geçir yani ) sana çok faydalı olacaktır.

Hocam b kitabında 12.sınıf yok mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Hocam bu konuda dinlemeni tavsiye ederim beni. Eğer en kısa sürede halletmek istiyorsan sana şuan müfredeta en uygun en yakın kitabı önereceğim. Palme Biyoloji A ve B kitapları.Set olarak satılıyorlar . A kitabı 9 ve 10. sınıfı b kitabı 11. sınıfı alıyor. bu seti al . konu anlatımı da var içerisinde . konuyu çok güzel özetleyip hemen sayfaların yanında soru veriyor onları çözersin. Biyolojide konuya çok iyi hakim olman gerek her açıdan düşünmen gerek şahsen benim kuzenim bu sene girdi sınava Biyolojisi En iyi dersiydi ancak o bile ters köşe oldu konuya çok çok iyi çalış ve sana tavsiyem 9 10 11 12. sınıf Milli eğitim ders kitaplarını oku 1 defa ( sayfa sayfa değil gözden geçir yani ) sana çok faydalı olacaktır.

Hocam b kitabında 12.sınıf yok mu?

hocam yazmayı unutmuşum. tabii ki 12. sınıf da var

• Dostum notların tamamsa özet gibiyse 1 aya yayarsın tatilde zorlamadan biter bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sınıf sınıf çalışırsan işin uzar tek seferde lys biyoloji olarak çıkarmaya çalış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.