Şimdi Ara

11. sınıfa geçenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derece hedefleyenlere (İlk 1k) önerilerim var.

Ben şuan 12'ye geçtim anlattıklarımı yaptım 11. sınıfta arkadaşlarım ygsye 100 netlerde başlarken ben 130 ile başladım.

Önerilerim:

Bu yaz fem simetri mat1 3 kitabı hakkını vererek bitirin. Gelecek yaz millet daha mat1de konu çalışırken siz test çözüp geçersiniz.

Ondan sonra okulda işlemediğiniz ya da ne bileyim öğrenemediğiniz konular varsa kesinlikle bunları teknofem gibi sitelerle halledin.

Bu dediklerim çok büyük şeyler değil eğer bunlar yaparsanız seneye bir adım önde girersiniz. Eğer bunları yaparsanız 11. sınıfta ygs zaman denemelerini alıp çözün gazeteden. Biraz da temeliniz varsa 120-130 net arası başlamak hiç de zor değil.

Ha son olarak ygs önemli tabi ki ama ygs çalışırken 11'i aksatmayın sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

Derece hedefleyenlere (İlk 1k) önerilerim var.

Ben şuan 12'ye geçtim anlattıklarımı yaptım 11. sınıfta arkadaşlarım ygsye 100 netlerde başlarken ben 130 ile başladım.

Önerilerim:

Bu yaz fem simetri mat1 3 kitabı hakkını vererek bitirin. Gelecek yaz millet daha mat1de konu çalışırken siz test çözüp geçersiniz.

Ondan sonra okulda işlemediğiniz ya da ne bileyim öğrenemediğiniz konular varsa kesinlikle bunları teknofem gibi sitelerle halledin.

Bu dediklerim çok büyük şeyler değil eğer bunlar yaparsanız seneye bir adım önde girersiniz. Eğer bunları yaparsanız 11. sınıfta ygs zaman denemelerini alıp çözün gazeteden. Biraz da temeliniz varsa 120-130 net arası başlamak hiç de zor değil.

Ha son olarak ygs önemli tabi ki ama ygs çalışırken 11'i aksatmayın sakın.

Hocam simetrinin yanında konu özetli soru bankası da bitirmeye çalışıyorum.Çözemdiğim soruları kesip soru defterine yapıştırıp yanına boşluk bırakıyorum.2. kitaptan 3 konum kaldı.Ne önerirsin bana başka?

• 11. sınıfta ygs çalışmak bence gereksiz.Önemli konular var matris determinant,logaritma,sonra olasılık vs bunlar mat1den çok daha önemli.Rasyonel sayılar falan filan bunlar 3-4 ayda bitirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

11. sınıfta ygs çalışmak bence gereksiz.Önemli konular var matris determinant,logaritma,sonra olasılık vs bunlar mat1den çok daha önemli.Rasyonel sayılar falan filan bunlar 3-4 ayda bitirilir.

11 de zaten ygs çalışan olmayacak.11 e kadar ygs bitcek ondan sonra lys kasacam.(sayısal dersler için konuşuyorum)
  • Sadece bunu mu öneriyorsun hocam.9.sınıfta bize fen derslerin kötü hocalar girdi o yüzden eksiklerim var onun için ne önerebilirsiniz
  • 11.sınıf fiziğini çok iyi halledin. Bunu halledersiniz, YGS ve LYS fiziğininin büyük kısmını aradan çıkarmış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.