Şimdi Ara

11. SINIF YGS NASIL ÇALIŞMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 11. Sınıf Sayısal öğrencisiyim. YGS'ye nasıl hazırlanabilirim ? Kitap - kaynak önerileri ? Hangi konulara ağırlık vermeliyim? Kendi başıma konuyu nasıl kavrarım ? Deneyim ya da önerilerinizi bekliyorum hedef ilk 5k :) ama özdebirin Tr geneli denemesinde matematiği yetiştiremediğimden ve heycandan dolayı yapa yapa 50 net yaptım ama daha düzelir :D Okuldan 54 - 60 arası puan gelir. Anadolu öğretmendeydm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde sayısal okulda sözel dersleri halletmeye bak 11. sınıfta iken başlarsan ileride benim gibi sıkıntı çekmezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematikten başlayabilirsin çalışmaya. Bu sene matematik müfredatında ygs konuları da mesala mantık, bölünebilme. Ygs matematik konu anlatımlı kitap alıp derslerle paralel ilerlemek faydalı olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs matematik ve geometriyi hallet fem simetri cok iyidir tek sikintisi uzun suruyo bitirmek ama bitirdiginde saglam bi temele sahip olursun

• Fem simetri geometri alırım. Fiİğe yavaştan başladım matematiğe çalışıyorum hep kimya kolay gerek yok. Belli bi düzenim yok işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.