Şimdi Ara

11. Sınıf ygs mat kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karekök var ama zor geldi şahsen sizce karekök devam mı yoksa başka bi kaynak bitirip öyle mi geçeyim kareköke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekök çözme.yayın denizi hız serisini al bence

• simetrileri ve karekökü hakkıyla bitirirsen iyi sonuçlar elde etmemen için bir neden olmaz. tabi son zamanlarda çözeceğin denemeler de önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: acuykan

simetrileri ve karekökü hakkıyla bitirirsen iyi sonuçlar elde etmemen için bir neden olmaz. tabi son zamanlarda çözeceğin denemeler de önemli

Hocam ben 11.sınıfım karekök'ün kitabını bitirmeme 3-4 konu kaldı.Karekökü bitirdikten sonra soru bankasına geçeyim mi yoksa simetriyimi çözeyim
  • Devin Booker kullanıcısına yanıt
    Karekökün kitabı derken mpsleri kast ediyorsun sanırım. Gerçi ortalama netlerini yazarsan daha rahat yorum yapabilirim.

• quote:

Karekökün kitabı derken mpsleri kast ediyorsun sanırım. Gerçi ortalama netlerini yazarsan daha rahat yorum yapabilirim.

Karekök ygs 1 ve 2 kitabını diyorum.Hiç deneme çözmedim ama çözdüğüm soruların %70'ni yapabilir haldeyim şuan.Geometri yapmayı düşünmüyorum sınavda.30 soru üzerinden 23-24 net diyebilirim.Ancak belirli soru tiplerine çok alıştım farklı soru tipleri gelirse napabilirim bilmiyorum.Karekök bu yönden kötü bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devin Booker -- 18 Nisan 2017; 18:56:36 >
  • Devin Booker kullanıcısına yanıt
    Kardeş geometri yapmıycam ne demek. Olur mu öyle saçmalık. Kitaba gelirsek birey b alıp daha sonra karekök çözmen daha iyi olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeş geometri yapmıycam ne demek. Olur mu öyle saçmalık. Kitaba gelirsek birey b alıp daha sonra karekök çözmen daha iyi olur bence

Geometriden verim alamıyorum onun yerine matematik kısmını fullemeye çalışıcam.Bu durumda simetri benim için fazla mı zor olur yani veya kolay?Karekök'ün soru bankasını kastediyorsunuz bu arada değil mi ?
  • Ben o pembe olan ygs sb yi kastettim dostum

• Simetri zor değil, kolay orta arası. Herhangi 1 kitap + karekök sb yapabilirsin

• quote:

Simetri zor değil, kolay orta arası. Herhangi 1 kitap + karekök sb yapabilirsin

Tesekkurler hocam simetri mi alayım onzaman

• Al simetriyi, sindire sindire bitir. Sonra karekök soru bankası.

• matematiği fullemeye çalışan birinin bence geometrisi fazla sıkıntılı olmaz. olsa bile daha 11 sin . al bir çözümlü kitap sindire sindire git. 10-11 soru var ygs de sonuçta çok önemli
  • Dostum kendini sakın böyle saçma bir şeye şartlama. geometrisiz olmaz. Bu sene girseydin sınava geometrinin önemini daha anlardın. Daha uzun aylar var önünde al karekök mps geometri bak keyfine gitsin netler gelsin netler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.