Şimdi Ara

11. Sınıf/ Sözel Derslerin Allah belasını verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 11 sayısalım, geçen sene en düşük sayısal ders ortalamam 93, en yüksek sözel ders ortalamam ise 65 di. bu senede aynı sıkıntıyı yaşıyorum sayısal derslerim yine çok iyi ama bu sözel dersleri bir türlü halledemiyorum, nasıl çalışıcağımı bilmiyorum, daha doğrusu yapamıyacağımı düşünüyorum, bu fikir beni alt ediyor ve çoğu sözel derse çalışmıyorum yada hakkını vererek çalışmıyorum, bana yardım edin arkadaşlar, geleceğim söz konusu, bu durumdan nasıl kurutulucam, bu sözel derslere nasıl çalışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 17 Kasım 2014; 21:25:16 >

• Paragraf çalış yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Paragraf çalış yeter

Edebiyat , ing almanca tarih paragraf?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Paragraf çalış yeter

Edebiyat konu anlatım al çalış.
    Almanca Allaha Emanet
    İngilizce ders kitabının arkasında konular var ünite ünite o konulardan sorarlar genelde o konulara çalış.
    Tarih konu anlatımdan önemli yerleri not çıkar.
  • quote:

quote:

Paragraf çalış yeter

Sayısal dersler diyorsun demekki fenden seçiceksin. Edb kasmaya ne gerek var ? İngilizce zaten ders çalışarak olcak iş değil yaşaman laızm dili

Tarih ygs de yorum ağırlıklı çıkıyordu ki dersi dinle arada bir belgesel izle yeterli olur

Paragraf içinde kitap oku bol bol zamanın varken

Ben yapmadım pişmanım

Ha eğer sınavlar için dersen edebiyatları hocanın tutturduğu notlardan, tarihi nereden işliyorsa gene okuyarak en önemli yerlerden geçerek çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 17 Kasım 2014; 23:00:56 >
  • quote:

quote:

quote:

Paragraf çalış yeter

Sayısal dersler diyorsun demekki fenden seçiceksin. Edb kasmaya ne gerek var ? İngilizce zaten ders çalışarak olcak iş değil yaşaman laızm dili

Tarih ygs de yorum ağırlıklı çıkıyordu ki dersi dinle arada bir belgesel izle yeterli olur

Paragraf içinde kitap oku bol bol zamanın varken

Ben yapmadım pişmanım

Ha eğer sınavlar için dersen edebiyatları hocanın tutturduğu notlardan, tarihi nereden işliyorsa gene okuyarak en önemli yerlerden geçerek çalış

Yok arkadaş okul ortalaması demiş siz ygs için demişiniz ben onu vurgulamaya calıstım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.