Arkadaşlar baya güzel bi anadolu lisesinde okuyorum,Tek sorunum matematik oldu hep.Mesela önceki yıl bu forumda bi yerde okumuştum,10. sınıfta tek zor konu trigonometridir diye,ve o konuya ağırlık vermiştim daha rahat etmişitm.
Aynen bu şekilde 11. sınıf matematikte genellikle zorlanılan konular var mıdır varsa nelerdir?
ben up çıyım up up
Müfredat değişmediyse Karmaşık Sayılar,Logaritma,Toplam-Çarpım Sembolü,Matris,Determinant vardır.Hiç biri zor değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
Müfredat değişmediyse Karmaşık Sayılar,Logaritma,Toplam-Çarpım Sembolü,Matris,Determinant vardır.Hiç biri zor değildir.
Evet ilk konu karmaşık sayılar.Giriş yaptım kadarıyla zor gelmedi bana da.İnşallah dediğin gibi hiç biri zor değildir.
11. sinif konulari aldigim bilgiye gore tamamen temel konular, koklu sayilar gibi, sadece giris yapiyorsun tabi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliğinden mezun oldum İzmir Batı Dersanelerinde çalıştım ve şuan İzmir'in önde gelen dersanesinde görev yapmaktayım. İzmir Büyükşehir Belediyesi Abi-Abla-Kardeş kampanyasında, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Derneği etkinliklerinde ayrıca özel bire bir ya da gruplara özel ders organizasyonlarında aktif olarak yer aldım. İstenildiği takdirde tüm öğrencilerimi ve öğrenci velilerimi şahsıma referans olarak gösterebilecek konumdayım.
Yeni sisteme uygun her kademedeki öğrenciye bilgisayar destekli ya da kitap,dergi,fasikül,çalışma yaprakları ile sınırsız kaynak imkanıyla her seviyedeki öğrenciye; Lys Ygs Sbs Kpss Dgs okul derslerine takviye
MATEMATİK-GEOMETRİ dersleri verilir.
Bilgi almak,görüşmek, soru ya da sorunlarınız için ulaşınız... Mustafa ESEN Matematik Öğretmeni 0 555 631 17 57 m3s3n@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme