Şimdi Ara

11. Sınıf İçin Ne Yapılmalı ve Paragraf Sorularını Çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 11. sınıfım YGS - LYS için nasıl çalışmalı, hangi kaynakları edinmeli, neler yapılmalı vs. bunun gibi sorular için cevap arıyorum. Ayrıca hergün böyle paragraf soruları çözerim diye bir kitap aldım. Aldım almasına da ben bu soruları çözemiyorum. Yani genel de 1 dakika kadar tüm metni okuyorum fakat doğru cevaba gidemiyorum ve doğru düşündüğüm şıkkı işaretleyip geçiyorum. Fakat kontrol edince her 4 soruda yaklaşık 2-3 tane yanlış geliyor. Hergün de kitap okuyorum aslında, sorular kolay gelir anca zamanda sorun çıkar sanıyordum ama tam tersi çıktı. Güzel önerilerinizi bekliyorum.

• up
  • Up
  • Antrenmanlarla paragraf al kesin çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaa 11. Sınıf İçin Ne Yapılmalı ve Paragraf Sorularını Çözemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tortoıse -- 30 Ekim 2016; 22:55:00 >
  • Troll filan sanmıştım başta da, baktım şimdi varmış harbiden. Bi yararı filan olur mu cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Troll filan sanmıştım başta da, baktım şimdi varmış harbiden. Bi yararı filan olur mu cidden?

yok ne trollü ben kullanıyorum bizzat. Faydası oluyor tabi soru tipine göre pratik çözümler yapmanı sağlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler, sizce elimdeki kitabı bitirince mi alayım yoksa onu alıp mı deneyeyim çözmeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Teşekkürler, sizce elimdeki kitabı bitirince mi alayım yoksa onu alıp mı deneyeyim çözmeyi?

Antrenmanlarla paragrafın neredeyse yarısı paragraf ve anlam bilgisi denemeleri zaten kalın olduğuna bakma konu anlatımından çok bol bol soru içeriyor. Ben olsam soru bankasından önce antrenmanlarla yı çözerdim.

• Şuan hesaplarıma göre 1 ayda filan bitiririm benimkini sonra onu alırım, karekök paragraf filan da alıp gerisini getirerek nirvanaya ulaşmayı hedefliyorum, soru kaçırmak istemiyorum. Çok teşekkürler bu arada, haklısınız önce konu sonra soru bankası daha iyi olur fakat sürekli bitmeden kaynak almak istemiyorum açıkçası teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.