Şimdi Ara

11. sınıf için ankara dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf okuyorum ankarada tercihen kızılayda eğitimi iyi yakından ilgilenen öğrenci ayrımı yapmayan ortamıda güzel dershane önerebilir misiniz ? (mf4 odtü makine istiyorum)

• up up up upu pu pup u
  • evine yakın içerisinde ders çalışma imkanı bulunduran bir yeri tavsiye ederim. Kızılay maceradır
  • evin yakininda hic yok hem kizilay subeleri kaliteli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane mi kaldı.

• FEM yada Final.

İkisinden başka düşünme bile. İkisininde kızılay şubeleri gayet başarılı. Fem biraz daha önde TR geneli olarak daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 18 Temmuz 2015; 19:11:34 >
  • küçük ama kaliteli dershane istiyorum aslında matfen gibi oda okul oldu celal aydını da istiyordum kapandı final vb gibi büyük dershanelerin binlerce öğrencisi var ilgi düzeyi nasıl olur bize onda şüpheliyim

varsa başka tavsiyeler beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick5

küçük ama kaliteli dershane istiyorum aslında matfen gibi oda okul oldu celal aydını da istiyordum kapandı final vb gibi büyük dershanelerin binlerce öğrencisi var ilgi düzeyi nasıl olur bize onda şüpheliyim

varsa başka tavsiyeler beklerim.

ilgi düzeyi sana kalmış bişey bu cümleyi biraz daha açim
    sen dersine planlı bir şekilde çalışıp rehberlik hocasıyla sıksık görüşürsen ondan tavsiyeler alıp bolbol soru çözüp ve çözemediğin soruları soru çözümü gibi saatlerde hocalara danışırsan başarılı olursun ama yok benim gibi rehberlik hocasını hiç sallamayıp tanımazsan hiçbir dershane faydalı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLLEGAL-01 -- 19 Temmuz 2015; 23:32:31 >

• 12. sınıfa git, 11. sinifa degil. Hicbir ise yaramaz yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 20 Temmuz 2015; 0:17:34 >
  • ben ilkokulda zafer dershanesine gittim mesela sen demişsin rehberlikçiylr görüşmezsen ilgilenmezler falan diye kaç kere etüt için ad yazdırmaya gittim lanet olası dershanede koca sene 1 kere etüte almadılar kayıt olurken her öğrenciye isterse 1e1 anlatıcagız dediler her gidişimde yok dediler kötü alınca denemede yardım ediceklerine hocalar gelip bu puanla nasıl en üst sınıfta kaldın diye dalga geçtiler bide nuri alço paltosu giyiyodum hocalar geip sapık paltosu giyiyor diyip dalga geçerlerdi yani bazı dershane öğrenci gitmese bile ilgilenir ama bu şerefsizler gibi gitsen bile ilgilenmez ve yalan söylerler en çokta sınıflar en fazla 16 kişi demişlerdi sınıfa bi girmiştim 25 kişi çıkmıştı amk (ne güzel içimi dökmüşüm )

her neyse yani ben daha ziyade öğretmenleri de iyi arkadaş gibi ortamı öğrencileride iyi ve sınıfı az kişi olan çok şubesi olmayan bir dershane arıyorum daha çok ilgi olması için varsa bu tür söylerseniz çok iyi olur

ve mat fen dershanesi nasıl bilen varsa anlatabilir mi fiyatını falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Mezun sinifina git, 11. sinifa degil. Hicbir ise yaramaz yoksa.

ama adamlar 12. sınıf görürken ben ne yapıcağım pek mantıklı gelmedi
  • upupupupuupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick5

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Mezun sinifina git, 11. sinifa degil. Hicbir ise yaramaz yoksa.

ama adamlar 12. sınıf görürken ben ne yapıcağım pek mantıklı gelmedi

Mezun demişim. 12. sınıf olacak o.

12. sınıf konularını göreceksin işte hepsiyle birlikte. Sonra seneye de gidince 2 sene sınava hazılanmış olacaksın. Yoksa sadece 11. sınıfla ne yapacaksın? Okul derslerine yardımcı olsun diye dershaneye gidilmez.

• 12 ye gidersem dengeyi sağlayamam neyse bu vesile ile upupupuup
  • ortadoğu dershanesi hakkında bilgisi olan var mı resimlerinde alt yaş gruplarının resmi vardı o resimlerde de kızların bir çoğunun başı örtülü ve ya yaşlı kadın eteği yani bileklerin üstünde etekleri vardı acaba dini bir dershane mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.