Şimdi Ara

11.sınıf günde kaç soru çözülmeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Eve 7 de geliyorum yemek dinlenme vs 8 i buluyor ve hic enerjim kalmıyor zar zor konu tekrarı yapıyorum sonra 50 soru anca cözebiliyorum bir dersten, diğerlerine bakmayı istemiyorum yorgun olunca. günde kac soru cözmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 11 im.Bende okuldan geç dönüyorum.Fakat bence çalışmanın ölçüsü süre ya da soru sayısı olmamalı.Sonuçta robot değiliz biz.Fakat tabikide salmaman lazım.Yeri gelir 50 soru yeterli olur,yeri gerlir 300 tane çözmen gerekir bir konu için.Başarılar.

• Haklısınız ama benim hevesim bu yıl kaçtı iki yıldır düzenli çalışırdım bu yıl daha da iyileştirmem gerekirken saldım ne yapcam bilmiyorum

• Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Bende de senin gibi oluyor hocam inan napacağız hiç bilmiyorum.Benim de şu anda adam akıllı çalışabildiğim söylenemez sadece hocaların zorlamasıyla çalışabiliyorum.Bazen kendimi zorladığımda az çalışıp bırakıyorum.

• Aynı bende öyle bunun nedeni ne acaba hem üzülüyorum hem calışmak istemiyorum sanırım bir yönlendiriciye ihtiyacımız var

• Ben de 11.sınıfım ben ise eve 4.45 te geliyorum saat 10a kadar yaklaşık 4-5 saat çalışıp yatıyorum
    Sonra sabah 6-8 arası çalışıyorum.Bir de otobüste mesela telefondan soru çözüyorım(paragraf) zaman kaybım olmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.