Şimdi Ara

11.SINIF FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12ye geçtim 11.sınıf fiziğim tamamen 0 sizce 1 ayda halledilir mi elimde bilgi sarmal 11 fizik kitabı var vektörler ve harekete çok az çalışmıştım ağustos başında başlayıp sonunda bitirmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayvzx -- 13 Temmuz 2021; 17:48:42 >

• Hocam 1 aya sıkıştırma bence çünkü 9 temeli istiyor gayet fazlasıyla. O yüzden sakin sakin zamana yayman daha iyi olur bence, çoğu mantık isteyen konular zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • günde 3 4 saatimi ayırabilirim bu ders için up up up

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

ona çalışıyorum zaten şuan bitirdim sayılır elektrik optik dalgalar kaldı 9 konularını bitirdim

• Hocam günde 3 4 saatse rahat biter, ben vip fizik kullandım ama esş de öneririm ikisinden biri + SB temizlemek yeterli gayet yaz çalışması açısından

eyvallah bakalım şuan tyt kimya tyt fizik kasıyorum temmuz sonu biter sonra 11 fiziği halledicem inşallah

• Hocam vip fizik çok soru çözüyor cidden bir sb bitirmiş kadar oluyorsun, ücretsiz olarak tavsiyemdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 fizik sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

biliyorum ordan çalışmıştım az çok konudan çok soru çözüyor baya yararlı oluyor

• Ayrıca hocam 11 fizik ayt temeli ciddi ciddi. Eğer çok önemli bir sıkıntın olursa esşden konu almaktan çekinme durumun varsa.

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ilk olarak 11deki mekanik konularını hallederdim, elektrik ve manyetizmaya başlamak için acele etmezdim. Çünkü mekanik konuları elektromanyetizmaya göre daha akılda kalıcı ve de 12deki dçh ve bhhye (ilk 2 ünite) başlamadan önce bilinmesi gereken bilgileri içeriyor. Ayrıca mekanik konularını çalışırken iyi bir sıralama izlemen lazım. Mesela direkt itme momentumdan başlamak büyük hata olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 13 Temmuz 2021; 22:48:36 >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Bu çok doğru

• 1 ay yetmez 3. Ayima giriyorum anca oturdu son konudayım 2 güne biter

• günde kaç saat veriyosun ? tabi 1 ay verip çalışmamazlık yapmayacağım tekrar edeceğim .

• berkayvzx B kullanıcısına yanıt
    Kafama göre bazen 1 bazen 2 bazen 3

• kanka ben 3 saatten az vermem zaten gün içinde bitirmeyi kafaya takarsam 4 5 te veririm bazı günler hallederim herhalde 1 ayda tamamen halletmek demiyorum zaten şöyle 1 kaynaktan süpürmek ortalama soruları yapıyor olmak

• berkayvzx B kullanıcısına yanıt
    15 günde 1.unite 15 günde 2. Ünite zorlaşan bitirirsn ben zamana yayıyorum

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

dostum tyt çerez konular bitti zaten bi tek elektrik optik dalgalar var

• kanka bişey sorucam odtude tıp yokki o nasıl bi hedef :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.