12ye geçtim 11.sınıf fiziğim tamamen 0 sizce 1 ayda halledilir mi elimde bilgi sarmal 11 fizik kitabı var vektörler ve harekete çok az çalışmıştım ağustos başında başlayıp sonunda bitirmeyi düşünüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayvzx -- 13 Temmuz 2021; 17:48:42 > |
11.SINIF FİZİK

-
-
Hocam 1 aya sıkıştırma bence çünkü 9 temeli istiyor gayet fazlasıyla. O yüzden sakin sakin zamana yayman daha iyi olur bence, çoğu mantık isteyen konular zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günde 3 4 saatimi ayırabilirim bu ders için up up up
-
ona çalışıyorum zaten şuan bitirdim sayılır elektrik optik dalgalar kaldı 9 konularını bitirdim
-
Hocam günde 3 4 saatse rahat biter, ben vip fizik kullandım ama esş de öneririm ikisinden biri + SB temizlemek yeterli gayet yaz çalışması açısından
eyvallah bakalım şuan tyt kimya tyt fizik kasıyorum temmuz sonu biter sonra 11 fiziği halledicem inşallah
-
Hocam vip fizik çok soru çözüyor cidden bir sb bitirmiş kadar oluyorsun, ücretsiz olarak tavsiyemdir
biliyorum ordan çalışmıştım az çok konudan çok soru çözüyor baya yararlı oluyor
-
Ayrıca hocam 11 fizik ayt temeli ciddi ciddi. Eğer çok önemli bir sıkıntın olursa esşden konu almaktan çekinme durumun varsa.
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam ilk olarak 11deki mekanik konularını hallederdim, elektrik ve manyetizmaya başlamak için acele etmezdim. Çünkü mekanik konuları elektromanyetizmaya göre daha akılda kalıcı ve de 12deki dçh ve bhhye (ilk 2 ünite) başlamadan önce bilinmesi gereken bilgileri içeriyor. Ayrıca mekanik konularını çalışırken iyi bir sıralama izlemen lazım. Mesela direkt itme momentumdan başlamak büyük hata olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 13 Temmuz 2021; 22:48:36 > -
Bu çok doğru
1 ay yetmez 3. Ayima giriyorum anca oturdu son konudayım 2 güne biter
günde kaç saat veriyosun ? tabi 1 ay verip çalışmamazlık yapmayacağım tekrar edeceğim .
-
Kafama göre bazen 1 bazen 2 bazen 3
kanka ben 3 saatten az vermem zaten gün içinde bitirmeyi kafaya takarsam 4 5 te veririm bazı günler hallederim herhalde 1 ayda tamamen halletmek demiyorum zaten şöyle 1 kaynaktan süpürmek ortalama soruları yapıyor olmak
-
15 günde 1.unite 15 günde 2. Ünite zorlaşan bitirirsn ben zamana yayıyorum
dostum tyt çerez konular bitti zaten bi tek elektrik optik dalgalar var
-
kanka bişey sorucam odtude tıp yokki o nasıl bi hedef :D
Benzer içerikler
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- kyk ilk 100 bursu
- açıktan psikoloji okunur mu
- tbs nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X