Şimdi Ara

11.sınıf Bölüm seçim kağıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir Anadolu lisesinde 11.sınıfa geçtim ben bu bölüm seçim kagıdından birşey anlamadım.11sınıfa geçtim vede 10.sınıfta oldugu gibi sayısala devam etmek istiyorum ama eskisi gibi tm mf seçenekleri değilde bu kağıt biraz garip hocayada sormadım.Yardım ederseniz sevinirim sizler bu kagıdı nasıl doldurdunuz ?

Kagıdın üst kısmında ortak dersler falan var.Alttada sanırım tek tekmi ders seçiyoruz anlamadım ? Bu durumda herkes farklı ders seçerse birsürü farklı sınıfmı olacak ne olacak Ben bunu anlayamadım ?

Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giraffe Tired -- 28 Ağustos 2014; 21:51:05 >

• up
  • Hocanın soylemesi lazımdı onu mesela fizik kimya biyolojiden ders azaltıp secmeli ders secebiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Torunu

Hocanın soylemesi lazımdı onu mesela fizik kimya biyolojiden ders azaltıp secmeli ders secebiliyosun

Ben sayısala dair herşeyi maksimum seviyede görmek istiyorum.Yani nasıl olucak kağıtta nereyi işaretleyeceğim.Kağıdın resmini atayım olmazsa ?

Sayısalcılar konuya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giraffe Tired

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Torunu

Hocanın soylemesi lazımdı onu mesela fizik kimya biyolojiden ders azaltıp secmeli ders secebiliyosun

Ben sayısala dair herşeyi maksimum seviyede görmek istiyorum.Yani nasıl olucak kağıtta nereyi işaretleyeceğim.Kağıdın resmini atayım olmazsa ?

Sayısalcılar konuya...

At bakayım resmini

• kağıdı aldığında hocanın söylemesi lazım işte sayısal seçeceksen şu dersi bu kadar saat seçiceksin diye ama demediyseler kafana göre doldur ver zaten onlar okul idaresinin belirlediği dersleri size okul açılınca aynı kağıttan verip doldurturlar bizde öyle oldu ++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

kağıdı aldığında hocanın söylemesi lazım işte sayısal seçeceksen şu dersi bu kadar saat seçiceksin diye ama demediyseler kafana göre doldur ver zaten onlar okul idaresinin belirlediği dersleri size okul açılınca aynı kağıttan verip doldurturlar bizde öyle oldu ++++++

yok hocam siz yanlış biliyorsunuz geçen seneye göre kağıtlar değişti artık sayısal sözel tm diye ayrılmıyor ders ders ayırmıslar nasıl oldugunu bende bılmıyorum ben sayısala dair herşeyi seçmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up up kız resmi atsam hemen gelirdiniz konuya !
  • kardesim oratak dersler hepinizin gormek istedigi derslerdir. yani onlari gormek mecbursun.

alt tarafta istedigin dersleri isaretle ornegin bilgisayar gibi. kagidin alt tarafinda max kac ders isaretliyecegin yazar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda sekreterler vs oluyor gidip sorsan en kötü ihtimal bir arasan? Biz nerden bilelim kağıdını

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

kardesim oratak dersler hepinizin gormek istedigi derslerdir. yani onlari gormek mecbursun.

alt tarafta istedigin dersleri isaretle ornegin bilgisayar gibi. kagidin alt tarafinda max kac ders isaretliyecegin yazar.

Parantez içinde (2)(3) falan yazıyor derslerin yanında onlar nedir peki ?

Sende lisedemisin işaretledinmi kağıdı ? Sayısalcımısın
  • biz onlari isaretliyeli seneler oldu.

2-3 yazisi maxsimim ne kadar ders alabilirsin anlamina geliyor yani o dersten haftalik 2 veya 3 ders alirsin. fazla veya eksik olmaz.

aklina baska bisi takilirsa sor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giraffe Tired kullanıcısına yanıt
    11de de var mı ya o yarın okula bir sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giraffe Tired

quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

kağıdı aldığında hocanın söylemesi lazım işte sayısal seçeceksen şu dersi bu kadar saat seçiceksin diye ama demediyseler kafana göre doldur ver zaten onlar okul idaresinin belirlediği dersleri size okul açılınca aynı kağıttan verip doldurturlar bizde öyle oldu ++++++

yok hocam siz yanlış biliyorsunuz geçen seneye göre kağıtlar değişti artık sayısal sözel tm diye ayrılmıyor ders ders ayırmıslar nasıl oldugunu bende bılmıyorum ben sayısala dair herşeyi seçmek istiyorum.

kağıt üstünde alanlar yok gözüküyoda mf ve tm'nin gördüğü ortak derslerin saatleri farklı oluyor ama kağıtta bölüm olmasada var okulunu ara yada okulda doldur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.