Şimdi Ara

11. Sınıf bölüm değiştirme? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. Sınıfa yeni geçtim bölüm seçme olayı çok garip oldu bizde ben sayısal istiyordum şuan eşit ağırlık bölümüne geçmişim okul bugün açıldı değiştirme imkanım varmı benim? Çok acil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degistirme imkanin var dagittiklari kagitta sayisali isaretlediysen her turlu degisirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Degistirme imkanin var dagittiklari kagitta sayisali isaretlediysen her turlu degisirsin

İşaretlemediysem? Sayısal sınıfı 21 kişi alırlar diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: QMustDie_

quote:

Degistirme imkanin var dagittiklari kagitta sayisali isaretlediysen her turlu degisirsin

O kagidi doldurmadiysan veya edit agirlik sectiysen isin zor degisirler ama mudur zorluk cikarabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QMustDie_

quote:

O kagidi doldurmadiysan veya edit agirlik sectiysen isin zor degisirler ama mudur zorluk cikarabilir

Yolun başındayken değiştirmem gerek olmazsa dilekçe vermeyi düşünüyorum ama inşallah zorluk çıkmaz

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk 1 ay değiştirme hakkın var git idare ile konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

ilk 1 ay değiştirme hakkın var git idare ile konuş

İnşallah öyledir

• Bişey olmaz müdür yardımcısıyla konuş halleder o. Bizim sınıftada tm isteyip mfye giren kişiler var. Yeni gelmiş adam herşeyden habersiz.

• Yanlışlıkla atıldıysan değiştirmek zorundalar aksi taktirde idarenin yüzüne karşı sizi milli eğitim bakanlığına şikayet edeceğim de zaten o sıra da arka tarafta işlemler başlamış olur. Bizim okulda da oldu baya karıştı millet herkes tek tek söyledi değiştirdiler. Düşün ki sayısal adamı sözele attılar hareket lan bu bildiğin o sayısalcıya. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Yanlışlıkla atıldıysan değiştirmek zorundalar aksi taktirde idarenin yüzüne karşı sizi milli eğitim bakanlığına şikayet edeceğim de zaten o sıra da arka tarafta işlemler başlamış olur. Bizim okulda da oldu baya karıştı millet herkes tek tek söyledi değiştirdiler. Düşün ki sayısal adamı sözele attılar hareket lan bu bildiğin o sayısalcıya. :D

Yarın görüşücem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.