Şimdi Ara

11.SINIF (15 TATIL)DİLBİLGİSİ VE YGS SOS BİTERMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet sizce bunları 2 haftada halledebılırmıyım
    -ilk hafta konu anlatımlarına 2.haftada soru bankalarıyla pekıstırsem mantıklı olurmu?
    elimde
    +ygs tarıh el kıtabı(fem)----soru bankası olarak fınalın konu ozetlı ygs lys tarıhı
    +cografya el kıtabı (fem)+cografya konu anlatımıda var ygs+lys----Soru bankası olarak fınalın sorubankası var
    +ygs türkce ıcın femın konu anlatımı var + olarak femin sb ve sınavın sb var
    ////Dil bilgisinde sıfat zarf zamır cumle öglerı harıc bıse bılmıyorum(sadece bılgısı yanı)bıtırebılırmıyım 2 haftada
    ////ygs tarıh ve cografya ıcınde konuları bıtırıp sorubankasınamı gecıyım?
    NOT1:11.SINIF TM ÖĞRENCİSİYİM
    NOT2:GÜNÜMÜN 6-7 SAATINI FEDA EDEBILIRIM
    YGS TURKCE-30 NET CIVARI YAPIYORUM
    YGS SOS-25 CIVARI
    Yardımcılarınızı beklıyorum tecrubelerınızı konusturun iyi calısmlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 22 Ocak 2015; 13:28:32 >

• kardes daha 11. sinifsin neden 2 hafta diye sartlandiriyorsun kendini?bence konular simdiden calis ama sindire sindire calis.ha ama temelim vae zaten diyorsan bitirirsin eahatca zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    hocam konuları az cok hatırlıyorum zaten 25 net cıkartıyorum ygs sosyalden turkcedende 25-30 arasında degısıyo FAKAT benım 2.dönem başından sonuna kadar mat1 sindire sindire calısmak var kafamda
    -dil bilgisi+ygs sosyal bitermi konuları kavrama amaclı ?sadece dil bilgimde temel yok ama denemelrde 25-30 yapıorum
    -konu bitirip soru bankası couzcem defterde tutucam zaten sonrakı donemlerde ise(okul dönemınde)sorubankası bıtırıcem hep bu sekılde ılerlemeyı dusunuyorum ygs sosyalı sonlara bırakmayı ıstemıyorum hocam
    -4 aylık süreci (2.dönem bası-sonuna kadar)hergun 2 saat ayırarak bıtırmek ıstıyorum (mat1i)hocam sızce mantıklı degılmı?
    NOT:Sizin öneriniz nedir hocam?Kafamı karıstırıcak bı onerı yapmayın sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 22 Ocak 2015; 13:57:56 >

• dostum kendini cok sikmadan ilerlemeye calis. hatta ezber konulari cografyada calisma. ic kuvvetler dis kuvvetler atla. cunku bunlara calistiktan sonra uzun sure bakamiycaksin. unutmus olursun.

dedigim gibi kendini cok sikma hepimiz boyle gaza gelip sikildik. sonra istek kalmiyor.

• Coğrafyayı, tarihi aylar sonra yeni bitirdim. 2 haftada yüzeysel geçer 2-3 net arttırırsın. Ayrıca ben diyordum soru bankası bitireceğim diye ama 2-3 test sonra öyle bir sıkılıyorsun ki...

• hocam benım amacım konuları bastan sona bıtırıp soru bankası cozmek 20 gunde felan 1 soru bankası bıtırmek ıstıyorum 1-2 test seklınde (yıl ıcınde)ardından yapamadıgım soruların konularına ek olarak bakarım zor bişey degıl
    -sıkılma konusuna gelınce hocam benım oldugum durumum ve şartlarım geregı gercekten kazanmaya sartlanmıs bır hayatım söz konusu sıkılmıycagıma garanti ederim zaten gunun gerı kalan 2 saatini sporla gecırıyorum(basket)
    ----bu yazının uzerıne cevap yazıp benı aydınlatırsanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 22 Ocak 2015; 14:35:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yetiştirirsin dedigin gibi soru bankası çöz yaza kadar 2-3 tane bitir sonra bastan al konuları sindire sindire calıs birkaç tane daha bitir bence cunku unutuluyor hemen

• insurgent kullanıcısına yanıt
    hocam pekı dedıgım mantıklı degılmı?mat1 i hemen halletmek yerıne sosyal daha ıyı olur sanırım?
    -hocam bıde sorum olucak /dılbıglısı+ygs tarıh +ygs sos gunde kac saat surer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

hocam pekı dedıgım mantıklı degılmı?mat1 i hemen halletmek yerıne sosyal daha ıyı olur sanırım?
    -hocam bıde sorum olucak /dılbıglısı+ygs tarıh +ygs sos gunde kac saat surer?

Hocam soyle diyeyim matematik ve özellikle geometri temel ister bunun yanı sıra dil bilgisi ve sosyal bir ayda bile halledilir bu yüzden sakın geo ve matı erteleme birer ikişer test çöz ama asıl yapman gereken 11i cok sıkı tut zamanında yapılan seyden daha iyi bir sey yok emin ol sakın ama sakın erteleme.Sosyal ve türkceyi halledersen de Kafan rahat edecek anlıyorum bence de dogru bir yol.Ezber yeteneğine baglı aslında ben dil bilgisini günde bir saatten 2 haftada bitirmiştim.Sosyali de günde 1.5 cografya 1.5 tarihten (büyük konu anlatımlı kitaptan) 1.5 ayda bitirmiştim

• 8 saat yetermı hocam ?
    3 saat cog
    3 saat tarıh
    3 saat turjce dıl bılgısı
    Bunlarla 2 haftada bıtermı sonra yıl boyu soru bankalarıyla pekıstırıcem
    Anladım hocam gunumun 1.bucuk saatınıde okul derslerıne ayırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 22 Ocak 2015; 21:17:27 >
  • Tm-3 den bir bölüm istiyorsan mat ve sosyal eşit. Bence Dilbilgisini bitir zaten +35 olur o zaman türkçen. Diğer yandan da mat-1 den başlarsın yaza kadar halledilir herhalde. Ben öyle yapıcam yani.
    Yazın ise Ygs sosyal ve Lys edebiyata ağırlık vericem

Planlar bu da bakalım napıcaz normalde sene başında başlıcaktık bi dönem geçti gitti bile

Not= Günde ne kadar çalışcağına da bağlı tabi ben sabah 2 akşam 2 anca 4 saat çalışırım

Edit = günde 8 saat cidden çalışabilirsen bence gayet iyi bitirirsin. Bitmez diyen olcağını sanmam. Biz okul kampında bile 6-7 saat çalıştık. Yıllarca uygulanan bir program yani demekki işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 22 Ocak 2015; 21:20:18 >
  • quote:

8 saat yetermı hocam ?
    3 saat cog
    3 saat tarıh
    3 saat turjce dıl bılgısı
    Bunlarla 2 haftada bıtermı sonra yıl boyu soru bankalarıyla pekıstırıcem
    Anladım hocam gunumun 1.bucuk saatınıde okul derslerıne ayırıcam

Aynen hocam kesinlikle biter bu azimle devam edersen kolay gelsin insallah da devam edersin

• Anladım hocam cok sagolun.
    -dedigim gibi sabahtan baslıcam calısmaya zaten -7-8 gibi
    Hocam size birşey daha danısıcam şimdi ben ilk konu hakkında video ardından konu anlatımdan gıdıcem fakat vıdeo sitesi onerebılırmsjknız uzun olmayan temelkm var zaten dilbilgisi ve sosyal ıcın ? @Ayhan.

• quote:

Anladım hocam cok sagolun.
    -dedigim gibi sabahtan baslıcam calısmaya zaten -7-8 gibi
    Hocam size birşey daha danısıcam şimdi ben ilk konu hakkında video ardından konu anlatımdan gıdıcem fakat vıdeo sitesi onerebılırmsjknız uzun olmayan temelkm var zaten dilbilgisi ve sosyal ıcın ? @Ayhan.

Ben hiç internetten çalışmıyorum hocam o yüzden bir bilgim yok.

• Suan 11 olsam calismazdim. Cok istiyorsan çalışmayı simdiyr kadar gördüğün konulari tekrar et. Ama adam gibi.

• Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    çalışmama sebebınız nedır hocam sona bırakmak mantıklı gelmıyo bana
    up beyler bı tecrube ile cevap atın konu takıp
  • 12 de cok çalışıyorsun zaten sıkılirsin. Çalışmak istiyorsan birak sosyali otur lys çalış.

Edit:TM olduğunu görmemiştim. Fikrim değişmedi. Lys matematikte one gecersen cok fark atarsin rakiplerine benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 23 Ocak 2015; 21:49:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.