Şimdi Ara

11.SINIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE İYİ GECLER ARKADAŞLAR 11.SINIF ÖĞRENCİSİYİM SİZİN SAYENIZDE FEM SİMETRİ MAT YGS ALDIM VE SU ANDA GELISME VAR.FAKAT SUANDA 11.SINIF FİZİĞİM BERBAT VE HIC BIR KONUYU BILMIYORUM VE NE YAPICAGIMI BILMIYORUM AKILLARINIZA IHTIYACIM VAR HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• hopa78 H kullanıcısına yanıt
    İyi geceler kardesim bende 11eayim. Su siralar bende mat1 e basladim kaynak arastiyorum simetri iyi diyende var kotu diyende sen nasil buldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık söliyim ilk başta karekök 0 aldım kafmaı allak bullak ettı ve hıc bır soru cozmeıyodum fem simetri ygs mat o kadar yararlı olduguki temel kavramları bıtırdıgımde karekökteki soruları bile çözüyorum ama anlayarak çözmen lazım
  • hopa78 H kullanıcısına yanıt
    Bende su an femin adim adim mat 1ini cozuyorum onun yaninda simetriyede bakayim. Sen nasil bi plan izliyosun ygs adina

• ben suanda ygs mat ve geo cozuyorum lys olarak fizik başlıycam
  • Arkadaalar bende 11.snifim 9,10a dair pek bisey hatirlamiyorum. Siz nasil hem 11i goturup hemde ygs icin calisabiliyosunuz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvender 3 lü set var mat ygs için ben onu çözüyorum
  • Karekokten bisey anlamaman ilginc. cunku guzel kitap aciklamali cozum ardindan bi kac soru konu sonunda bolum testide var ben iyi cozebiliyorum . Eger pek bisey bilmiyorsan o kitap cozulmelidir .

• bende karekök 0 almayı düşünüyordum ama arkadaşın yorumu fikrimi değiştirmeme neden oldu temel var yani işlem yapabiliyorum,ama temel bi kitap bitirirsem benim açımdan daha iyi olur tam yerine oturmamış bi temel benimkisi şimdi banada ne öneriyorsunuz? :D
  • 11 eayım. Temelim çok eksik değil. Ayrıntı eksiğim var sadece. Karekök 0 ile başladım. Ayrıntıları toparlattı. En büyük sıkıntım temel kavramlar ve sayılar. Hala bu iki konunun FEM ve Final'deki çoğu sorusunu çözemiyorum.

• Bende ayni durumdayim temel var islemler tamam guzel bi kitap bulup onunla mat1i kapatmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriously Sirius

güvender 3 lü set var mat ygs için ben onu çözüyorum

Orta düzey üstü bir öğrenci için nasildir hocam

• Yani hani bi kitap bitiriyim ne varmis ne yokmus öğreniyim diyenlet için güzel karşilastirma yapamam cunku baska yayinlari çözmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.