Şimdi Ara

11 Eylül yalanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
4
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reyesssss

southparkin bi bolumunde butun bu komplo teorilerinin hukumet tarafindan yurutuldugunden bahsediliyordu. boylece kendilerini her seye ragmen guclu gosteriyolar. emin degilim ama dusunurseniz bu daha mantikli. abd nin bi yere girmesi icin ufak bi bahane bulmasi yeterli. bu derece bi olaya ihtiyaclari yok. ayrica kuleler canli yayinda yikilmamis miydi? biz niye goremedik o fuzeleri felan. bayagi da zaman gecti. ben mi yanlis hatirliyorum? herkes komplo diyosa ben killanirim arkadas...

Katılıyorum ve eğer bir psikolojik savaş olacaksa veya oluyorsa kazanan-kazanacak olan bu ülkeler düşüncesi ağır basıyor. Artık her şeyin altında bu ülkelerin olduğunu düşünen paranoyaklar gibiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 26 Temmuz 2012; 2:39:24 >
  •  11 Eylül yalanı

27 Nisan 2001de yayinlanan johnny bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komplo olduğu ortada youtube de videoları var zaten çok detaylı açıklanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Köprüsü

11 Eylül yalanı

bu çok sağlam.
  • şu ana kadar olayın düzmece olduğunu söyleyenlerin birleştiği ve en mantıklı gelen teori;
    ABD bir terör saldırısı olacağını biliyordu (bilmemesi imkansız zaten) ve ortadoğu'daki çıkarları için olmasına izin verdi.
  • quote:

11 Eylül yalanı

• quote:

11 Eylül yalanı

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

southparkin bi bolumunde butun bu komplo teorilerinin hukumet tarafindan yurutuldugunden bahsediliyordu. boylece kendilerini her seye ragmen guclu gosteriyolar. emin degilim ama dusunurseniz bu daha mantikli. abd nin bi yere girmesi icin ufak bi bahane bulmasi yeterli. bu derece bi olaya ihtiyaclari yok. ayrica kuleler canli yayinda yikilmamis miydi? biz niye goremedik o fuzeleri felan. bayagi da zaman gecti. ben mi yanlis hatirliyorum? herkes komplo diyosa ben killanirim arkadas...

tabi kafalarda soru işareti bırakmak istemeseler böyle film kenarlarına mesajlar bırakmazlar. amaçları biraz da insanları korkutmak çünkü halktan korkuyorlar.

birkaç resim koyayım tabi aralarında tesadüf olanlar da olabilir.

11 Eylül yalanı

Neo'nun pasaport sona erme tarihi.

11 Eylül yalanı

11 Eylül yalanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyali -- 26 Temmuz 2012; 2:49:30 >

• Benim anlamadığım madem Amerika bunu terör saldırısı olarak yutturmaya çalışıyor peki neden daha önceden o ipuçları var medyada? Böyle bir olayı kurgulamak için çok büyük planlar gerekir ki ipuçlarından bu saldırının yıllar önce planlandığı gösteriliyor. O kadar yıllık planlarda bu kadar basit hatalar olması normal mi? Birbiriyle çelişiyor benim aklımda bütün bu olaylar.
  • Daha önce yazdığım bir yazı.

Öncelikle konuyu araştırmak isteyenlere şu linki vereyim;http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html Argo içerir. Şimdi videoları izlerken dikkatimi çeken küçük bir detay aktarıcam sizlere. 11 eylül 2001 günü saldırının yapıldığı sırada Bush bir okula ziyaret yapmıştı. O gün çekilen videodan birkaç kare:

Burada kendisine saldırı haberi geliyor.

11 Eylül yalanı

Kameranın kendisini görüntüleyip görüntülemediğini kontrol ediyor.

11 Eylül yalanı

Hemen sonrasında bariz şekilde bir sırıtma.

11 Eylül yalanı

11 Eylül yalanı

O anda kitabı ters tutarak okumasınında çok farklı bir anlamı var. Araştırmak isteyenler aşağıda verdiğim linke bir göz atsınlar.

11 Eylül yalanı

İlgili video:http://www.youtube.com/watch?v=Rg5NvKpJfKE

Araştırmak isteyenlere link:http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html

• bi bitmediniz
  • quote:

11 Eylül yalanı

Oha
  • yıl olmuş 2012 hala 11 eylülün gerçek olduğunu sananlar var.
  • 11 Eylül Amerikanın Afganistan'a - Irak'a Ve Diğer Ülkelere Açılan Kapısı..
    Ülkenin Çıkarları Uğruna İnsanlarının Canları Önemli Değil..
    Veyahut Ülkeden Öte Birilerinin Çıkarı Diyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    Şimdi videoları izlerken dikkatimi çeken küçük bir detay aktarıcam sizlere. 11 eylül 2001 günü saldırının yapıldığı sırada Bush bir okula ziyaret yapmıştı. O gün çekilen videodan birkaç kare:

Burada kendisine saldırı haberi geliyor.

11 Eylül yalanı

Kameranın kendisini görüntüleyip görüntülemediğini kontrol ediyor.

11 Eylül yalanı

Hemen sonrasında bariz şekilde bir sırıtma.

11 Eylül yalanı

11 Eylül yalanı

Sadece şu görüntüler bile olayı açıklıyor. Aşağılık herif ülkenin ortasında iki büyük binanın yıkıldığı haberini alıyor suratı pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Normalde böyle bir durumda yüz ifadesi korku ve panik bir hal almalı hatta okul ziyaretini yarıda kesip derhal orayı terketmeliydi.

Bazı saf akıllılar hala terör saldırıları zannediyor. Nasıl bir beyin anlamış değilim.

• arkadaşlar simon shack adında bir italyanın belgeseli var micheal sikkofieldı okuyanlar bilir o videoyu izleyin
  • Yazını sonuna kadar okudum temizlik görevlisinin anlattıklarını hiç duymamıştım ama diğerlerini birçok yerde okumuştum bence de 11 eylül tamamen uydurmaca

• Sİkkodan ögrendim bende 2 yazısınıda okumustum burdakilrin bir kısmını okudum şuan bildiğim şeyler zaten yinede dönüp bakıcam
  •  11 Eylül yalanı

1998 yapımı Armageddon filminden bi kare.Bu filmde uzaydan göktaşları yağıyordu New York kentine.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.