Şimdi Ara

11'de nasıl tyt çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt Fen unuturum diye çalışmayı düşünmüyorum.Paragraf+TYT mat veya problemler gitsem nasıl olur?

• Feni aşırı eksik değilsen boşver. Geometriyi ve dil bilgisini bitir. Paragraf değil de kitap okuma alışkanlığı kazan hemen. Hergün 30 sayfa ideal. Aklında kalsın mavi kapak ve azim Angela duckworth un bu iki kitabı mutlaka oku. Öğrenmeyi öğren. Deneme de okuyabilirsin.
    Seneye hergün Türkçe denemesi atacaksın.
    Bir problem fasikülü al hergün bir miktar çöz. Bir deneme çöz eksiklerin, bilmediğin konu vs varsa belirleyip o eksikleri gidermeye çalış.
    Bunları yaparsan bana çok dua edersin. İlk bini garantilersin ona göre. Tytnin %90ı bunlardan ibaret.
    Hergün birkaç saatle 11i de halledersin bu dediklerimi de halledersin. Keşke geçen sene bana da bu tavsiyeleri verseydiler de ben de yapsaydım bunları. Şimdi bir sene full tyt çalışıp mezuna bırakıp full ayt mi çalışsam diye düşünmezdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 11 Eylül 2019; 23:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKullanıcı Adı

Feni aşırı eksik değilsen boşver. Geometriyi ve dil bilgisini bitir. Paragraf değil de kitap okuma alışkanlığı kazan hemen. Hergün 30 sayfa ideal. Aklında kalsın mavi kapak ve azim Angela duckworth un bu iki kitabı mutlaka oku. Öğrenmeyi öğren. Deneme de okuyabilirsin.
    Seneye hergün Türkçe denemesi atacaksın.
    Bir problem fasikülü al hergün bir miktar çöz. Bir deneme çöz eksiklerin, bilmediğin konu vs varsa belirleyip o eksikleri gidermeye çalış.
    Bunları yaparsan bana çok dua edersin. İlk bini garantilersin ona göre. Tytnin %90ı bunlardan ibaret.
    Hergün birkaç saatle 11i de halledersin bu dediklerimi de halledersin. Keşke geçen sene bana da bu tavsiyeleri verseydiler de ben de yapsaydım bunları. Şimdi bir sene full tyt çalışıp mezuna bırakıp full ayt mi çalışsam diye düşünmezdim..
    eyvallah hocam

Problemlerde klasik bir kitapla başlayıp sizce hangi fasikülle devam edeyim ? Giriş seviyesi var mıdır?

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım ben çapla başlamaya karar verdim. Sen de başlayabilirsin. Sonrasında duruma göre apotemi veya araya bir tane matematik kulübü sıkıştırabilirim. Çok öneriyorlardı bu yayını problem mantığını çok iyi kavratıyor diye. İstersen çapı da mat kulübünü de bir incele araştır ikisinden biriyle başla.

• Arkadaşlar çok doğru söylemiş. 11 e önem vermen lazım bir de yoksa çok sıkıntı çektirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.