Şimdi Ara

11 Belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre, Alper, Webo, Sow

Tek korkum Bekir çok iyi de oynayabilir dengesizlikde yapabilir

• Güzel kadro, Emenike'nin olmamasına üzüldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldir kanaryam vurdugun gol olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadro çok iyi baskılı oynarsak bu kadro çok rahat gol atar kontra oynarsak işimiz zor
  • volkan alves iyileşmiş egemen yetişmemiş keşke 1 hafta daha ertelenseydi lig
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

volkan alves iyileşmiş egemen yetişmemiş keşke 1 hafta daha ertelenseydi lig

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kadro.Kilit oyuncu Alper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuyt sakatlandı emenike oynayacak,

emenike oynamıyor diye göbek atıyordum olaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

kuyt sakatlandı emenike oynayacak,

emenike oynamıyor diye göbek atıyordum olaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike oyunda göster kendini Kara Boğa. Sonuna kadar arkadanda olanlardanım.
  • 3 yer bu kadro Bursa'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre, Alper, Webo, Sow

Abi allah askina egemen oynamadigi zamanlar bekir ne zaman bizim takima mac kaybettirdi??

Egemen daha tecrubeli daha as oyuncu oldugu icin ilk tercih ama inan bekirin ondan bir farki yok.

Fenerbahcede suan as yedekler disinda(genc takimin yedeklerinden bahsetmiyorum)

kimi koysan kadroya hepsi yerine koydugun oyuncuyu aratmaz ve kimse neden oynatiyosun diyemez.

Allah askina diegonun teknik kapasitesine bak selcugun teknik kapasitesine bak ama 2si arasindan tercih yapilsa %80 selcuk secilir. yani boyle bir kadromuz var ve cok iyi bir kadro.

gerci butun yabancilar gidiyor. uzuldugum 2 nokta kuytun gitmesi ki gidicekti normal uzulmem boyle bir oyuncu muthis karakterli birini kaybettigimiz icin.

2.si de meireles. bu takima cok yakisiyordu.

Diger nankor oyunculari anlamiyorum cogu silahhli baskini sebep gondererek takimdan gidiyor ama yedikleri onunde yemedikleri arkalarinda. dunyanin en buyuk kuluplerine bile gitseler alamayacaklari paralari aliyolar bu takimda. ama insan anlayamiyor. bruno 3 milyon euro aliyor ama gidiyor...

diego desen, 2 yilda bir takim degistiren eleman. emin olun barcelonaya o golu atmasa ne transfer olurdu ne atl madridde kalirdi. iyi oyuncu ama yanlis yonlendirildi. 4 3 3 luk kadroya 10 numara oyuncysu aaaa linnnn mazzzz.

gerci ismail kartalin da beceriksizligi vardir bu diego yonetiminde. emenikeye verilen sansin 10 da 1 i diegoya verilse adam belki anahtar oyuncumuz olacakti.

sene sonunda ismail kartal gitmeli yerine OTARITER SIKI DISIPLINLI yabanci teknik adam gelmelidir. cunku aziz yildirim gibi bir mafyayla ancak sert adam kafa tutabilir.

aziz Yıldırım mali acidan iyi bir kaynak disiplinli ancak mafya gibi kotu bir yoneticidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre, Alper, Webo, Sow

Abi allah askina egemen oynamadigi zamanlar bekir ne zaman bizim takima mac kaybettirdi??

Egemen daha tecrubeli daha as oyuncu oldugu icin ilk tercih ama inan bekirin ondan bir farki yok.

Fenerbahcede suan as yedekler disinda(genc takimin yedeklerinden bahsetmiyorum)

kimi koysan kadroya hepsi yerine koydugun oyuncuyu aratmaz ve kimse neden oynatiyosun diyemez.

Allah askina diegonun teknik kapasitesine bak selcugun teknik kapasitesine bak ama 2si arasindan tercih yapilsa %80 selcuk secilir. yani boyle bir kadromuz var ve cok iyi bir kadro.

gerci butun yabancilar gidiyor. uzuldugum 2 nokta kuytun gitmesi ki gidicekti normal uzulmem boyle bir oyuncu muthis karakterli birini kaybettigimiz icin.

2.si de meireles. bu takima cok yakisiyordu.

Diger nankor oyunculari anlamiyorum cogu silahhli baskini sebep gondererek takimdan gidiyor ama yedikleri onunde yemedikleri arkalarinda. dunyanin en buyuk kuluplerine bile gitseler alamayacaklari paralari aliyolar bu takimda. ama insan anlayamiyor. bruno 3 milyon euro aliyor ama gidiyor...

diego desen, 2 yilda bir takim degistiren eleman. emin olun barcelonaya o golu atmasa ne transfer olurdu ne atl madridde kalirdi. iyi oyuncu ama yanlis yonlendirildi. 4 3 3 luk kadroya 10 numara oyuncysu aaaa linnnn mazzzz.

gerci ismail kartalin da beceriksizligi vardir bu diego yonetiminde. emenikeye verilen sansin 10 da 1 i diegoya verilse adam belki anahtar oyuncumuz olacakti.

sene sonunda ismail kartal gitmeli yerine OTARITER SIKI DISIPLINLI yabanci teknik adam gelmelidir. cunku aziz yildirim gibi bir mafyayla ancak sert adam kafa tutabilir.

aziz Yıldırım mali acidan iyi bir kaynak disiplinli ancak mafya gibi kotu bir yoneticidir.

Ben Bekiri ezmedim bekiri yeri geldiğinde savundum sadece dengesiz davranışları var o yüzden güvenemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.