Kodak EasyShare Z740 Dijital Fotoğraf Makinası 5.0 MP (2576 x 1932 piksel) Görüntü Çözünürlüğü 10X Optik zoom, (35 mm eşdeğeri: 38-380 mm) 5.0X Gelişmiş Dijital Zoom 32 MB Dahili Bellek SD/MMC Genişleme Kartı 1.8 LCD Ekran USB Bağlantı 2xAA Pil EasyShare Dock 3 ve Printer Dock 3 Uyumlu http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=677&IID=11900# Fiyat 390 lira. Ürün garantiden sıfırıyla değişti 1-2 ay kullanmadım bile.Sıfır kadar temizdir. Pazarlık yok.Takas seçeneğim yok arkadaşlar. Takas teklif etmemeniz önemle rica olunur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony Xperia S 32 GB (350tl) Alınık trendyol YGS - LYS KİTAPLARI (KONU ANLATIM ve SORU BANKALARI) ALINIK 1TB-1,5TB-2TB HARİCİ DİSKLER
Yanıtlandı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony Xperia S 32 GB (350tl) Alınık trendyol YGS - LYS KİTAPLARI (KONU ANLATIM ve SORU BANKALARI) ALINIK 1TB-1,5TB-2TB HARİCİ DİSKLER
ioz 'a satılmıştır. hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony Xperia S 32 GB (350tl) Alınık trendyol YGS - LYS KİTAPLARI (KONU ANLATIM ve SORU BANKALARI) ALINIK 1TB-1,5TB-2TB HARİCİ DİSKLER