Şimdi Ara

10K Hacettepe Bilgisayar Yazmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim gibi sıralamalarda olanlar 15-20 bindeki csleri yazmayınca düşük kalıyor oralar işte,sonraki senelerde de öğrenciler sıralamayı görüp yazmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben sen olsam mezuna kalırdım daha hiç kalmamışsın yanlış okumadıysam, bazı şeylerin farkında olan birine benzediğin için seneye istediğin yeri çok rahat tutturursun gibi geliyor bana.10 kya Hacettepe cs yazma puanına yazık.Heba edersin kendini.

• 12k siralamayla odtü inşaat yazmış, 3. Sınıfa geçmiş biri olarak söylüyorum, eğer bilgisayar mühendisliği isteğinde ciddiysen, ve eğer hacettepe bilgisayar yazmazsan çok pişman olacaksın. Yaşadım biliyorum.

Şimdi tıp yazdığın ve aslında tıptan hoşlandığın olasılık üzerine bahsedelim . Bu durumda bir problem olmaz . Annenlere teşekkür edersin . Ama sanırım biyolojiyle pek haşır neşir değilsin ve mühendislik isteyerek geldin . Mat falan hoşuna gidiyor yani . Bunu unutmayalım .

İkinci seçenek tıpı sevmemen . Dostum ilk 3 sene teorik eğitimimiz var . Mikroskoptan bakma , kadavrayla haşır neşir olma . Sınavlara girp çıkıcaz . Mühendislikte de sınav için sabahlıcaksın ama eğer tıpı sevmiyorsan mesleğine 4 elle sarılıp sabahlayamazsın . İşte o zaman ailene foruma nasıl söversin . 6. Sınıfs geldiğinde , zorunluya gittiğinde 36 saat nöbet tutucaksın . Gerçekten yorucu . Ve insan sevmeden bu kadar işi yapamaz . Bence yapma . Bu 50 sene yapacağın bir meslek . Bizim okulda boğaziçinde mühendislik isteyip tutturamayanlar var . Ege tıptayım ben . Adamlar paso egeye ve tıpa sövüyor . Diğerleri ise ben de dahil memnunum ama :D bu böyle yani .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hacettepe yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • benim sıralamamda 10k civarı. bende düşünüyorum.
    hacettepe bilgisayarın savunma sanayinde staj imkanı ve mezunların durumuna bakınca tercih edilebilecek bölüm gibi duruyor.ayriyeten ingilizce avantajı da var.
    gerçekten mantıklı gibi duruyor ama sıralamanın 20k olması kafa karıştıcı işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam, puan para gibi biriktireceğin bir şey değil. Kimse puanına en yakın üniversiteye gittin diye sana madalya takmıyor. Fizik okumak isteyen ama puanım heba olmasın diye odtü ee yazmış tanıdığım var çap yaptı fizikle ve kariyerine fizikten devam etti. Adamın çalıştığı konunun ee ile hiçbir alakası yok ve deli gibi pişman, öğrencilik yıllarımı heba ettim diye.

Bir üniversitenin kalitesi puanı ile belli olmaz, endüstrinin puanı düşüyor son dönemde bu olay endüstrinin kalitesinin düştüğünü mü göstetir. Ya da son dönemde bilgisayar ve makinanın puanının yükselmesi o bölümlerin seviyesinin arttığını mı? Hayır, sadece yeni nesilin hangi mesleğe ilgi duyduğu hakkında bir fikir verir insana.

Puana göre değil

1-İdeallerinize

2-Türkiyenin Gerçeklerine

3-Dünyadaki trendlere göre tercih yapmak çok daha mantıklı ve doğru.

• arobasgan kullanıcısına yanıt
    Aynıları velilere,hocalara anlatıldığı zaman anlamıyorlar işte.İlla sıralamamın tam tuttuğu yeri yeri yazmaya zorluyor herkes.

18.7k yım buraları gördükçe hacettepe bilgisayar gelmeyecek diye ödüm kopuyor

Not: Şu an gerçekten korkmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 2 Ağustos 2018; 20:33:55 >

• Az da olsa tobb tam burslu, yüksek ihtimalle tobb %75 burslu gelir gibi geliyor bana. Eğer ailenizin yıllık 10.000₺ ücret ödeyebilecek bir ekonomik durumu varsa yazınız %75 bursu. Yıllık 4.000₺ yatakhane ücreti.

TOBB güzel bir üniversite’dir

Birde sıralamanız tam olarak kaç acaba hocam 10bin küsür mü 9bin küsür mü

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.