Şimdi Ara

1080ti 2k için yeni oyunlarda değişime gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba gigabayte aorus 1080ti ekran kartına sahibim cyberpunk alacağım. 2k165hz(pg279q) monitöre sahibim 1080ti ile yüksek ayarlarda tatmin edici bir performansa sahip olabilir miyim yoksa 3070 ve ya 3080 almam gerekli olur mu yani artık 1080ti yeni oyunlarda pg279q yu rahat bir şekilde taşıyabilir mi?

İşlemcim 9600k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 22 Temmuz 2021; 12:18:29 >

• 1080ti 2k için ömrünü dolduruyor sanırım highda 50 fps çok düşmüş be :(
    Acaba oyuna ve nvidiaya gelen güncellemelerle performans artışı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 13 Aralık 2020; 4:52:27 >
  • cyberpunk'ın optimizasyonu o kadar kötü ki 2080s ile ray tracing kapali 2k full ayarda 80-90 hatta bazen 50ye kadar anlık düşüyor. Oyunun bana standart ayarlarında rt açık full ayar 2k da 40-50 fps anlık 20-30 a düştüğü bile oluyor.

Bu oyunla kiyaslamaniz yanlış olur. Black Ops Cold War da 110a yükseldi fpsim son güncellemeyle. Madem bu oyun için ekran kartı düşünüyorsunuz minimum 3070 alın RT açık tadını çıkartırsınız. Hem grafik hem performans tadından yenmez. RT ile müthiş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazana kadar 1080 ti cyberpunk yazsaydın YouTube'a cevabını alirdin
  • 2077 şuan için stabilite den uzak görünüyor. Garip fpsler alınıyor. Tam tamamlanmadan çıkmışa benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Bunu yazana kadar 1080 ti cyberpunk yazsaydın YouTube'a cevabını alirdin

Hocam yazdım da performans çok düşük acaba gelen oyun güncellemeleriyle, driver güncellemesi ile bir değişiklik olur mu diye de sormak istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mucize olacağını sanmıyorum. Elindeki para ediyorken sat, 3060 ti ve üzeri kart kovala bence
  • Bence hala idare edersin. Lakin 6 ay sonra satmakta çok zorlanırsın. Önerim geçebiliyorsan rtx3070 ya da rx6800 gibi modellere yükseltmen.

• tabiki gerek var alabiliyorsanı rtx 3080 alınız.

• 3060ti ye geçmek bişi kazandırmaz.
    3070 ve 6800 lerde ateş pahasına.

Edeceğiniz masraf sizi ne kadar tatmin eder bilemem.

• 11GB kartını satıp 3060Tİ 3070 gibi kartlara geçme , kartın gayet güzel , ayarları kısarak yaza kadar devam et , 3070Tİ yada 3080Tİ kovalarsan daha güzel bir geçiş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.