Şimdi Ara

1080ti 2. El almalı mıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şurda donanım konusunda donanımdan anlayan tanımadığın etmediğin birisi arkadaşından daha güvenilirdir. Daha iyisini daha ucuza buldurur sana.
  • yarın gidicem alıcam hala ne alacağımı bilmiyorum.
    bana güzel bir 1080p monitor için ekran kartı söyleyin.

en son gtx 1060 da karar kıldım şimdi de onun 3 fanlısı 2 fanlısı tek fanlısı kafamı karıştırdı.
    1070 al diyenler var.
    kafam allak bullak.
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    ne kadar bütçen var ekran kartı için net söylermisin?

örnek olarak : 2500₺ bütçem var üzerine max 300 400 eklerim gibi. buradan yardımcı olalım sana fikirlerimizi söyleyelim kararı sen ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Öyle bir konu açıldı ama konunun sonu 1000 serisi orta seviye kart kullananların yeni sürücülerle performans kaybı mesajlarıyla doldu yeni sürücüler üst seviye 1000 serisini etkilemezken orta seviyelerin performansını düşürüyor.
    yanlış bilgiye sahipsin.nvidia nın gelen güncellemeler ile 1000 serisi ekran kartlarının perfonmansı falan düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

yanlış bilgiye sahipsin.nvidia nın gelen güncellemeler ile 1000 serisi ekran kartlarının perfonmansı falan düşmedi.

Alıntıları Göster
    Doğru bilgiye sahibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    hocam eski karttan 1250 gelecek, ben de üzerine en fazla 2000 koyarım,

yani 3250.

anakartım asus z170pro, işlemcim i7 6700k 3,4 ghz; alacağım kart anakartıma uyumlu olacak mı onu bile bilmiyorum.

1060 alacağına al bunu 4 yıl bakma arkana.

Yada illa 1070 TI ise
    www.hepsiburada.com
    Zotac GTX1070Ti 8GB GDDR5 AMP Edt Ekran Kartı ZT-P10710C-10P Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zotac-gtx1070ti-8gb-gddr5-amp-edt-ekran-karti-zt-p10710c-10p-p-HBV00000BKAH8?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armant81 -- 28 Ocak 2019; 23:3:48 >

Bazen ne yaparsanız yapın bazı kalıpları değiştiremiyorsunuz.O kadar test yapıyoruz videolar ekliyoruz yani sözle değilde olması gerektiği gibi emekle sonuçları paylaşıyoruz ama her zamanki gibi boşa gidiyor.Eskiden ne güzeldi herkes kendince sonuçlarını paylaşır bunların üzerine muhabbetler yapılırdı.Şimdilerde ise o günlerden eser kalmadığı için doğru bilgi paylaşılmayıncada haliylede ortalık yanlış bilgilerle dolmaya başladı.
    yok ben amd dersen

ve ya
    www.hepsiburada.com
    Sapphire RX VEGA 64 NITRO+RADEON RX Ekran Kartı 11275-03-40G Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-vega-64-nitro-radeon-rx-ekran-karti-11275-03-40g-p-HBV00000B06YV?magaza=Hepsiburada

sec birini al hepsi super.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armant81 -- 28 Ocak 2019; 23:1:59 >

• sakın 1060 6gb çöpünü alma bile sıfır rx570 4gb eşittir gtx 1060 6gb sıfır alıcaksan git 1250 tl ye üstüne eklemeden git rx570 nitro plus al oc yap keyfine bak

eldeki 2000 tl yede tekrar elindeki z170 ve 6700k yı satıp ryzen e geçip büyük degişim yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

hocam eski karttan 1250 gelecek, ben de üzerine en fazla 2000 koyarım,

yani 3250.

anakartım asus z170pro, işlemcim i7 6700k 3,4 ghz; alacağım kart anakartıma uyumlu olacak mı onu bile bilmiyorum.
    öncelikle anakartına uyumsuz diye bir durum yok. hangi kartı takarsan tak orada çalıştırır bozuk olmadığı sürece.

bu fiyata 2. el 1070 kart bile alabilirsin. garantili olacak şekilde 1080 bile alabilecek durumdasın. tabi 3250 ₺ den bahsederek konuşuyorum ben burada.

hatta anakart işlemci bile değiştirebilirsin. bir çok yol var önünde açık konuşmak gerekirse. intel 9. nesile geçiş yapabilirsin ryzen 2700x alabilirsin ekran kartını biraz düşük model alıp. yada mevcut anakart işlemcini tutup 1080 bile alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 28 Ocak 2019; 23:29:38 >
    https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-416-34-whql-vs-399-24-whql-surucu-performans-testleri--135572246-6

Benim orada bir gülüşüm var şeklinde konu neden açılmış gelen mesajlar ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2019; 23:31:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Bazen ne yaparsanız yapın bazı kalıpları değiştiremiyorsunuz.O kadar test yapıyoruz videolar ekliyoruz yani sözle değilde olması gerektiği gibi emekle sonuçları paylaşıyoruz ama her zamanki gibi boşa gidiyor.Eskiden ne güzeldi herkes kendince sonuçlarını paylaşır bunların üzerine muhabbetler yapılırdı.Şimdilerde ise o günlerden eser kalmadığı için doğru bilgi paylaşılmayıncada haliylede ortalık yanlış bilgilerle dolmaya başladı.
    kalıplar değil insanlar gerçekten "çok biliyorlar" başka bir cevabı yok bu durumun dostum
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-416-34-whql-vs-399-24-whql-surucu-performans-testleri--135572246-6

Benim orada bir gülüşüm var şeklinde konu neden açılmış gelen mesajlar ne.
    eee attığın linkte perfonmans kaybı olmadığını gösteren incelemeler mevcut + o dönem 1060 civarı kartlarda sürücü ile ilgili sorun olduğu söylenmişti ve bir çok forumda söylendi bu. senin amaç neydi anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Birazda nvidiacılar uğraşsın ben şimdi forumda amd çöp diye arama yaptığımda sayfalarca konu çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

eee attığın linkte perfonmans kaybı olmadığını gösteren incelemeler mevcut + o dönem 1060 civarı kartlarda sürücü ile ilgili sorun olduğu söylenmişti ve bir çok forumda söylendi bu. senin amaç neydi anlayamadım?

Alıntıları Göster
    Konunun son sayfalarını okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konunun son sayfalarını okuyun.

Alıntıları Göster
    okudum orada mesajlarım bile var. sıkıntı yaşandığı konu sahibi de söylemiş. + sorun yaşayıp yorum yazanların bir çoğu "dizüstü" kullanıcısı? şu an 1060 almaması için birisine yardım etmeye çalışıyoruz şurada sen gelmişsin gereksiz " fanboyluk" yapıyorsun yine. başlıkta yazdıklarını da görmüştüm zamanında burada yazdıklarını da görüyorum ve yaptıkların bence çok saçma ve gereksizce.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam i7 6700'ün yüksek 2. eli var Bende yakın zamanda 2. el i7 6700-7700 almayı düşünüyodum sonra mantıklı geldiği için ryzene geçtim arkadaşta aynısını yapabilir ama elindeki mevcut ramler düşük mhz.se bu sorun yaratmaz mı. 3000mhz. civarına oc. yapabilir mi?
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    arkadasın elindeki mevcut ramler 2x8 2400 mhz ise ve sogutucusu varsa oc yapabilir 3000 e yada xmp açar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.