Şimdi Ara

1080p vs 768p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • full hd panelde oyunu ayarlardan 1366x768 e getirdiğimde elde ettiğim görüntü kalitesiyle, 1366x768 çözünürlüklü panelde yine bu çözünürlükte oynadığım oyunun görüntü kalitesi aynı mı olur?

• ayni olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz, büyük monitörde ufak çözünürlüğü ekrana sığdırmak için görüntüyü sündürecek ve daha kötü görünecek.
  • bi monitörden den optimum değer için desteklediği görüntü kalitesini max ayarda almak lazım

yani 1080 p ise 1080 p dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 24 Mart 2013; 12:15:35 >
  • Ekranları aynı boyutlu varsayarsak, hd ready çözünürlüğü standart olan 768p yi daha iyi verir, full hd olan 768p yi daha kötü verir. Ama ne kadar farkeder dersen bilmiyorum, ben rahatsız oluyorum mesela 1920x1200'den aşağı çözünürlük yapınca.
  • olmaz , burda doğal çözünürlük olayı devreye girer. 1080p lik monitörde 768p çözünürlükte oynadığınız oyunun grafiği ile 768p lik monitörde 768p çözünürlükte oynadığınız oyunun grafiği aynı olmaz ; 768p monitör daha iyi kalitede gösteriri çünkü 768p bu monitörün doğal çözünürlüğüdür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Olmaz, büyük monitörde ufak çözünürlüğü ekrana sığdırmak için görüntüyü sündürecek ve daha kötü görünecek.

aynı inch de iki monitör hocam

edit: cevaplar için teşekkürler o zaman oyun laptopu alıncaksa 768p seçmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk__nvidia__intel -- 24 Mart 2013; 13:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

bi monitörden den optimum değer için desteklediği görüntü kalitesini max ayarda almak lazım

yani 1080 p ise 1080 p dir

teşekkürler
  • ps3deki hd ready oyunlar, aynı boyutta, fullhd tv de hdready tv ye göre daha mı kötü gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Ekranları aynı boyutlu varsayarsak, hd ready çözünürlüğü standart olan 768p yi daha iyi verir, full hd olan 768p yi daha kötü verir. Ama ne kadar farkeder dersen bilmiyorum, ben rahatsız oluyorum mesela 1920x1200'den aşağı çözünürlük yapınca.

o nası oluyo

sende hastalık boyutuna ulaşmış

1440*900 beni idare eder zaten hala cod 2 oynarım arada çok beğendiğim bi oyun
  • Brn Nvidia panelden 1600x900 doğal çözünürlük veren monitörü BF3 te 1920x1080 kullanıyorum. Masaüstünde görüntü çamur gibi oluyor ancak oyunda ise tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Ekranları aynı boyutlu varsayarsak, hd ready çözünürlüğü standart olan 768p yi daha iyi verir, full hd olan 768p yi daha kötü verir. Ama ne kadar farkeder dersen bilmiyorum, ben rahatsız oluyorum mesela 1920x1200'den aşağı çözünürlük yapınca.

o nası oluyo

sende hastalık boyutuna ulaşmış

1440*900 beni idare eder zaten hala cod 2 oynarım arada çok beğendiğim bi oyun

Rahatsız oluyorum derken, gözle görülür fark hissediyorum demek istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.