Şimdi Ara

1080p kalitesinde altyazı film sitesi önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Hızlı ve öfkeli 5'i birde altyazı olarak izlemek istedim. Güvendiğim site bicapstır. Ancak orada hızlı ve öfkeli 5'in Türkçe dublajı var. Bana 1080p kalitesinde altyazı olabilecek bir site lazım. Başka siteden film indirmediğim için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

Merhaba. Hızlı ve öfkeli 5'i birde altyazı olarak izlemek istedim. Güvendiğim site bicapstır. Ancak orada hızlı ve öfkeli 5'in Türkçe dublajı var. Bana 1080p kalitesinde altyazı olabilecek bir site lazım. Başka siteden film indirmediğim için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben filmi yify-torrents sitesinden indirdim, turkcealtyazi.org sitesinden de altyazıyı indirip filmi bilgisayarda izlemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Temmuz 2013; 22:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı sitesinden altyazıyı bulması biraz sorun oluyor. Hepsi indirdiğimiz videoya uymayabiliyor. Ama teşekkür ederim. 1080p varmış orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Merhaba. Hızlı ve öfkeli 5'i birde altyazı olarak izlemek istedim. Güvendiğim site bicapstır. Ancak orada hızlı ve öfkeli 5'in Türkçe dublajı var. Bana 1080p kalitesinde altyazı olabilecek bir site lazım. Başka siteden film indirmediğim için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben filmi yify-torrents sitesinden indirdim, turkcealtyazi.org sitesinden de altyazıyı indirip filmi bilgisayarda izlemiştim

Dostum keşke torrent olmasaydı. IDM torrentten hızlı indiriyor. :D

• Filmi orada indirdim ancak ingilizce altyazı gömmüşler. Türkçe alt yazı indirince karışıyor. Gömülü yazıyı kaldırmanın yolu var mı?
  • quote:

Filmi orada indirdim ancak ingilizce altyazı gömmüşler. Türkçe alt yazı indirince karışıyor. Gömülü yazıyı kaldırmanın yolu var mı?

İngilizce altyazılar indirdiğiniz filmin dosyasında. Altyazıyı oradan silerseniz, sorun çözülecektir. Ayrıca, filmin FPS değerine göre uygun altyazıyı indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.