Şimdi Ara

1080p blue ray 3d film 2d izlenebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d destekli monitorum yok o yüzden blu3d filmi 2d izleme imkanım varmı programla yoksa olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trablon

3d destekli monitorum yok o yüzden blu3d filmi 2d izleme imkanım varmı programla yoksa olmaz mı ?

izliyebilirsin hocam,km player yükle filmi aç ekranın ortasına sağ tıkla,3d screen control e gir,eğer film yana yana 2 görüntü ise left/right-left e tıkla,eğer film altlı üstlü ise up/down-up a tıkla .3d filmleri 2d böyle izliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

3d destekli monitorum yok o yüzden blu3d filmi 2d izleme imkanım varmı programla yoksa olmaz mı ?

izliyebilirsin hocam,km player yükle filmi aç ekranın ortasına sağ tıkla,3d screen control e gir,eğer film yana yana 2 görüntü ise left/right-left e tıkla,eğer film altlı üstlü ise up/down-up a tıkla .3d filmleri 2d böyle izliyorum hocam.

Peki blu raylerde türkçe ses altyazi gibi seçenekler oluyor menu gibi bişi bu km playerde nasil yapabiliyoruz hocam ?
  • birde km playerin görüntü kalitesi çok kotu kaliteyi yükseltebileceğimiz bi ayar yokmu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Peki blu raylerde türkçe ses altyazi gibi seçenekler oluyor menu gibi bişi bu km playerde nasil yapabiliyoruz hocam ?

dili filan değiştirirsin ama menü görüntüsü gelmez heralde,bende bluray iso hiç denemedim hocam.ama menülü açış istiyorsan powerdvd proğramını dene.önce Virtual CloneDrive proğramını kur(iso doyasını tıkladığında bu proğram sanal sürücü oluşturcak) daha sonra powerdvd yi kur,iso dosyasına tıkladığında sanal sürücüye yükliycek ve sanal sürücünün üstüne gelip sağ tıkla ve powerdvd ile aç sekmesine tıkla film başlıycak önce parça parça bölümler gösterir büyük ihtimalle sonra menü bölümü gelir.biraz karışık olduysa kusura bakma artık.

• peki 3d samsung televizyonum var ama filmi 3d değil 2d izlemem gerekirse ne yapmam lazım :)
  • Bu sorunu androidde cozmenin yolu yokmudur. Bilgisayar degil samsung galaxy tabS tabletim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada konuyu fena hortlatmisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.