Şimdi Ara

107T5 PHILIPS EKRAN AYARI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monitörüm 107t5 crt philips. ekranın kenar yerleri çok kötü. monitörün üzerindeki ayar düğmeleriyle yapamıyorum bir türlü. kullanan çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. :(

• problemi servis ayarlarından yani daha hassas çözmek istiyorsan
    MSN den görüşelim
  • kardeş ortada ki "ok" yazan düğmeye bas sonra soldaki "+ " tuşuyla aşağı in ve "adjust horizontal" e geldiğinde tekrar "ok" a bas. daha sonra açılan yerde 2 seçenek var.. "position" da görüntüyü sağa sola kaydıracaksın.alttaki "size"bölümünden ise görüntüyü büyültecekin..

olmazsa yaz buraya uğraşalım biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

kardeş ortada ki "ok" yazan düğmeye bas sonra soldaki "+ " tuşuyla aşağı in ve "adjust horizontal" e geldiğinde tekrar "ok" a bas. daha sonra açılan yerde 2 seçenek var.. "position" da görüntüyü sağa sola kaydıracaksın.alttaki "size"bölümünden ise görüntüyü büyültecekin..

olmazsa yaz buraya uğraşalım biraz

dostum güzel yazmışsın ama arkadaşımızın istediği çözüm bu değil
    yani kenarları düzeltememiş.yani geometri
  • Evet, bu geometri ayarları neden vardır anmama bende! bende çok uğraştım. Tam anlamıyla işgence... Bak bu iş için en akıllı yöntem bence, bir klasör aç ve o açıkken ekranı ayrlamaya çalış böylece köşeleri tam görerek çalşımış olursun. öbür türlü oldu mu olmadı mı anlamıyorsun bile... Biraz geç bir cevap olabilir ama olmadıysa bir de dediğim gibi dene isteren...
  • +1
    dostum geometriyi daha hassas ayarlamak için pattern programları var
    onlarla daha rahat ayarlayabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Alp_er

Evet, bu geometri ayarları neden vardır anmama bende! bende çok uğraştım. Tam anlamıyla işgence... Bak bu iş için en akıllı yöntem bence, bir klasör aç ve o açıkken ekranı ayrlamaya çalış böylece köşeleri tam görerek çalşımış olursun. öbür türlü oldu mu olmadı mı anlamıyorsun bile... Biraz geç bir cevap olabilir ama olmadıysa bir de dediğim gibi dene isteren...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iboruc

problemi servis ayarlarından yani daha hassas çözmek istiyorsan
    MSN den görüşelim

msn'ime ekledim edizyikar@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHİLİPS Monitör Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iboruc

+1
    dostum geometriyi daha hassas ayarlamak için pattern programları var
    onlarla daha rahat ayarlayabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Alp_er

Evet, bu geometri ayarları neden vardır anmama bende! bende çok uğraştım. Tam anlamıyla işgence... Bak bu iş için en akıllı yöntem bence, bir klasör aç ve o açıkken ekranı ayrlamaya çalış böylece köşeleri tam görerek çalşımış olursun. öbür türlü oldu mu olmadı mı anlamıyorsun bile... Biraz geç bir cevap olabilir ama olmadıysa bir de dediğim gibi dene isteren...

pattern programlar nedir ? nerden bulurum ? google da arattım valla bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 9 Mayıs 2006; 20:07:17 >

• Arkadaşlar ben de muzdaribim bu konuda..
    1024x768 ekran çözünürlüğünde aynı monitörü kullanan arkadaşların tavsiye edeceği değerler var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.