Şimdi Ara

107P5 monitörde görüntüde daralma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıl önce çok beyenerek aldığım 107p5 monitörüm 1 haftadan beri belirli olmayan aralıklarla görüntüyü 2-3 sn daraltıyor. Yani görüntü monitör alanının yarısı kadar bir alanda ortada toplanıyor (üst ve alttan bi daralma yok, yanlardan daralarak ortada toplanıyor).

Size sorum acaba benim monitör ömrünü mü tamamlıyor? Bi televizyoncuya götürmeli miyim? Yada problem ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?

Monitörün yanında 2 küçük hoparlör var ama yeni monitörlerin manyetik alan korumaları olduğunu duymuştum yani bundan kaynaklanmadığını düşünüyorum.

Herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

• O monitörün garantisi 3 yıl.Servisini ara, gelip evden alsınlar.
    Manyetik alan görüntünün rengini bozar, görüntüde daralma yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman374

1.5 yıl önce çok beyenerek aldığım 107p5 monitörüm 1 haftadan beri belirli olmayan aralıklarla görüntüyü 2-3 sn daraltıyor. Yani görüntü monitör alanının yarısı kadar bir alanda ortada toplanıyor (üst ve alttan bi daralma yok, yanlardan daralarak ortada toplanıyor).

Size sorum acaba benim monitör ömrünü mü tamamlıyor? Bi televizyoncuya götürmeli miyim? Yada problem ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?

Monitörün yanında 2 küçük hoparlör var ama yeni monitörlerin manyetik alan korumaları olduğunu duymuştum yani bundan kaynaklanmadığını düşünüyorum.

Herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

benim monitöre de oldu. philipslerde oluyor genelde.
    korkmana gerek yok. bir tamirci en fazla 10 ytl ye yapar. ben kendim yaptım. lehim çatlağı oluyor. monitörün eskidği yok. korkma.

monitörün üstüne hafifçe vurursan düzelir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0033CBEA5 -- 11 Ağustos 2006; 12:45:29 >

• @tarumar111

eski yöntemlerden biri ama çokk etkilidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 11 Ağustos 2006; 12:50:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

@tarumar111

eski yöntemlerden biri ama çokk etkilidir....

ciddiyim bende düzeliyordu. çok işe yaradı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.