Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 10700K + Z490 Vision Satın Al 18 Ocak 2023 14:37 1 1 10700K + Z490 Vision Gigabyte Z490 Vision G - İntel i7 10700KMevcut sistemimde kullandığım anakart ve işlemciyi 13.Nesile geçeceğimden satışa çıkarıyorum. Amazon.com.tr Germany satıcısı 03.21 faturalı. Anakart sorun halinde 03.23e para iadesi hakkı var. İşlemci İntel sitesinden sorguladığımda 03.24 garantili.Kendi kullandığım sistem, akşamları fırsat olursa oyun oynuyorum. Hızaşırtma yapmadım 4.8ghz normal kullanımda. 1yıl Noctua D15, 1 yıldır sıvı soğutucuyla kullanıyorum. İşlemci kutusu, Anakart aksesuarlarıyla kutusu var.https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z490-VISION-G-rev-1x#kfİstediğim fiyat: XXXSon fiyat için pm atın, ilan yayından kalkana dek günceldir. Yorumlar serbesttir. Eft sonrası alıcı ödemeli kargo alacak.Ayrıca ram ilanım da var, ekran kartı ve nvme de açılacak.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ARCTİC LİQUİD FREEZER 2 360 A-RGB Garantili Sıvı Soğutucu Yeniden satışta [SATILDI] MSİ B650 TOMAHAWK WİFİ AM5 GARANTİLİ ANAKART [SATILDI] 13600K + Z690 TUF + CORSAİR 32GB %10 İndirim [SATILDI] iPhone 13 Deri Orjinal Magsafe Kılıf Dark Cherry