Vts nin 1 ve iki diye farklı motorlu iki çeşidi var.Dün VTS 1 denen 8 valf olanını 91 model mazda ile kalkışta geçtim.Herşeyi yalan bu arabaların.gittiğide yalan durduğu da yalan yol tutuş ve fren zaten yok.Dünya insan öldü bunların içinde.Bi Civic vti veya si falan al,olmadı normal 1,6 civic al.Maymun edersin citroeni.106 nispeten daha iyi.İki kere gazlayınca da iki depo benzin yer o da ayrı konu.
quote:
Orjinalden alıntı: öztürk39
yaww biliorum gtiler vtslerde ii benzin yiyoo ama sonuctaa verimde verioo... yaa aslında bakma benimkiler bahane aslında evdekiler fazla para vermio max 13mlyr bilemedin 13,5milyar... bende performas arabası istiorum aslında bir iki tane buldum gibi ama bilmiorum yaa... şimdi 106 quik veya civic 1.4is(3kapı) düşünmeye başladım onlarda kafama yatıo performans yok ama dış görünüşünde biraz oynasam die düşlünüorum... ya valla hocam ama gönlümde yatan alet hep 106gti ama galiba bu sevdadan vaz geçicem gibii... çünküü çok korkutmaya başladılar...
bence 2000 cc focus yol tutus olarak ve oynanırsa ( yada buna gerek bile yok) fiatı gecer. pek cok acıdan ustun.2. el saglamlık,yol tutus ve teknoloji.
bende 196 gtı var97.bende uçtum arabayı parçaladım tekrar yaptırdım ve allah nasip ettikçe buy arabaya binecem...106 ya binmek ayrıcalıktır sene 2006 ve biz hala 106 diyebiliyoruz ..nedir sebebi arkadaşlar bi düşünün..
ayriyetten bende ögrenciyim bende sopn paralarımı bu arabaya verdim.benzinim olmadı yattı evin önünde.arıza yaptı param olunca yaptım.yani bu arabalar özveri ister.aldın mı bi daha kolayına satamassın zarar edersin.bunları göze al.şöförlügün iyi olması lazım.ilk gün arabayı kasko yaptırmana lazım.agzı yanmış biri olarak anlatıyorum.arabayı aldıktan sonra kimseyi duymaman lazım kuylaklarını tıkaman lazım...yani hayatın degişir bu araba dan sonra
alan almak isteyen elinde para olan cokta bitek alanını görmedim burdanbakırköye gecmeden yoluna cık satılık 106ları gör abi herkes alıyor bu gti ları ne hikmetsee.....
eyw.. hepinis saolun öneri bve bilgileriniz için ama kararımı verdim kısmet olursa bravo HGT ve bi arkadaşla anlaştık sayılır sadece benim sınavları bitirip ist.ye gitmem lazım arabayı göstermek için eğer hiç bi sorun çıkmassa kazası vs. yoksa nasipse alıcam...
Orjinalden alıntı: hlt67
bende 196 gtı var97.bende uçtum arabayı parçaladım tekrar yaptırdım ve allah nasip ettikçe buy arabaya binecem...106 ya binmek ayrıcalıktır sene 2006 ve biz hala 106 diyebiliyoruz ..nedir sebebi arkadaşlar bi düşünün..
katılıyorum kardeşim..106 gtı number one..üstüne tanımam
quote:
Orjinalden alıntı: SabitSalınım
Vts nin 1 ve iki diye farklı motorlu iki çeşidi var.Dün VTS 1 denen 8 valf olanını 91 model mazda ile kalkışta geçtim.Herşeyi yalan bu arabaların.gittiğide yalan durduğu da yalan yol tutuş ve fren zaten yok.Dünya insan öldü bunların içinde.Bi Civic vti veya si falan al,olmadı normal 1,6 civic al.Maymun edersin citroeni.106 nispeten daha iyi.İki kere gazlayınca da iki depo benzin yer o da ayrı konu.
quote:
Orjinalden alıntı: öztürk39
yaww biliorum gtiler vtslerde ii benzin yiyoo ama sonuctaa verimde verioo... yaa aslında bakma benimkiler bahane aslında evdekiler fazla para vermio max 13mlyr bilemedin 13,5milyar... bende performas arabası istiorum aslında bir iki tane buldum gibi ama bilmiorum yaa... şimdi 106 quik veya civic 1.4is(3kapı) düşünmeye başladım onlarda kafama yatıo performans yok ama dış görünüşünde biraz oynasam die düşlünüorum... ya valla hocam ama gönlümde yatan alet hep 106gti ama galiba bu sevdadan vaz geçicem gibii... çünküü çok korkutmaya başladılar...
91 mazda ile vts yi geçtin he brova sana..mazda ne rx-7 fln mı
ayrıca yol tutus ve fren yok demişsin..fren yok doğrudur ama yol tutusu üst seviyede..nasıl yol tutus yok diyosun anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: cem_hakan
bence 2000 cc focus yol tutus olarak ve oynanırsa ( yada buna gerek bile yok) fiatı gecer. pek cok acıdan ustun.2. el saglamlık,yol tutus ve teknoloji.
+100 KESİNlikle katılıorum..
Focus 2.0L Sport Trend için yazılanları gördüm de bi iki bişey de ben soyliyim dedim. Bi kere 2.0 bir araca göre yakıt sarfiyatı çok değil 1.6 focuslarla da aynı hemen hemen diyebilirim. ortalama 130 km/h ile şehirlerarası, araç 4 kişi iken ve bagaj full yüklü iken bir depo benzin ile (55 L) 640 km gidebildim. Az yakmasının sebeplerinden birisi de aracın vites oranları uzun.. bunun yakıt sarfiyatı açısından tabiki avantaj sunuyor, fakat dezavantajı ise çok daha seri bir araç olabilirdi eğer daha kısa vites oranları olsa.. Ama sonuçta bi yerden kazanırken bi yerden kaybetmek fiziğin gereği... Ben de var sport trend ve çok memnunum, yalnız yakında askere gideceğimden dolayı satma fikri giriyo aklıma.. yakın bir zamanda satan var mı piyasası nedir? 2001 Model 50.000 km'de olan bir 2.0 focus'un? ben 19.500 düşünüyorum şahsen ama bilgisi olanlar varsa paylaşırsa memnun olurum..
quote:
Orjinalden alıntı: tandogan187
Focus 2.0L Sport Trend için yazılanları gördüm de bi iki bişey de ben soyliyim dedim. Bi kere 2.0 bir araca göre yakıt sarfiyatı çok değil 1.6 focuslarla da aynı hemen hemen diyebilirim. ortalama 130 km/h ile şehirlerarası, araç 4 kişi iken ve bagaj full yüklü iken bir depo benzin ile (55 L) 640 km gidebildim. Az yakmasının sebeplerinden birisi de aracın vites oranları uzun.. bunun yakıt sarfiyatı açısından tabiki avantaj sunuyor, fakat dezavantajı ise çok daha seri bir araç olabilirdi eğer daha kısa vites oranları olsa.. Ama sonuçta bi yerden kazanırken bi yerden kaybetmek fiziğin gereği... Ben de var sport trend ve çok memnunum, yalnız yakında askere gideceğimden dolayı satma fikri giriyo aklıma.. yakın bir zamanda satan var mı piyasası nedir? 2001 Model 50.000 km'de olan bir 2.0 focus'un? ben 19.500 düşünüyorum şahsen ama bilgisi olanlar varsa paylaşırsa memnun olurum..
doğru 19 dan aşağı bulunmaz focus 2.0.
quote:
doğru 19 dan aşağı bulunmaz focus 2.0.
bulan bulurda araç berbat olur yani iyi temiz bişe istiosan o fiattan aşaa olmas..
quote:
Orjinalden alıntı: cem_hakan
eyer bahsettiyimiz 155 bg lik 5 silindir hgt modeliyse focus sport kendinide parçlasa hgt yi geçmesi zor virajlarda geçer dersenizde o kadar virajlı yolu nerde bulucan zaten istanbuldaysan atacağın iki makas yok otobandaysan az biraz düzlük ols ao düzükte hgt çok rahat focusa solu çeker
bence o fiyata temiz birr tigra baka bilirsin. hem performansı iyi hemde coupe bir araç.
BEN 106, SAXO VTS, QİKSİLVER, BRAVO, ACCENT COUPE, CIVIC 14,İS KULLANMIŞ VE BUNLARA SAHİP OLMUŞ BİRİSİ OLARAK CEVAP VEREYİM.
106 HARİKA Bİ ARABA YOL TUTUŞ PERFORMANS ÇOK İYİ DERİM FRENLER İYİ SAYILIR AMA TUTMUYORMUŞ GİBİ BİR HİS VERİYOR KORKMA O YÜZDEN. SAXO AYNI SAYILIR ZATEN AMA GENEDE 106 DERİM. BRAVOYU SALLA Bİ İŞE YARAMAZ. HYUNDAİ HİÇ ALMA HATTA BENDEKİ HALA DURUYO EVDE GARAJDA DURUYO BİNMİYORUM HİÇ, SATMIYORUMDA ÖYLE DURUYO. GERİYE KALAN QUİKSİLVER GERÇEKTEN İYİ Bİ GÖRÜNTÜYE SAHİP VE ÇOK AZ YAKIYO AMA PERFORMANS BEKLEME HİÇ BELKİ GTİ GÖRÜNÜMLÜ Bİ TANE ALABİLİRSİN. HONDA İSE O DA ÇOK AZ YAKIYOR VE VTEC GÖRÜNÜM YAPARSAN O DA İYİ... SANA BİR TAVSİYE DAHA HER NE YE KARAR VERECEKSEN HEPSİNİ ÇOK İYİ İNCELE GEREK SİGORTA KASKO TRAFİK SERVİS VE BU İŞİN Pİ...LERİNE BAK VE BAKTIR SONRA ALABİLDİĞİN KADAR AKSESUARLI Bİ ARABA AL BUNLAR SATARKEN PARA ETMİYOR ÇÜNKÜ. ÖRNEK 106 FULL MODİFİYELİ AKSESUARLISINI DA BOŞ OLANINIDA AYNI FİYATA ALIRSIN YAKLAŞIK 12 CİVARI.. ALLAH KOLAYLIK VERSİN DİYORUM SNA SON OLARAK.
eyw bilgi ve önerilerin için ben kararımı werdim hepinize teşekkür ederim... bravo hgt alıcan istediim gibi bitanee buldum anlaştık sayılır uafk tefek bir iki şey kaldı... c.tesi TRdeyim allahın izniyle haftasonu bakmaya gidicem eğer bisorunu problemi yoksa alıcam... herkese teşekkür ederim önerileriniz ve paylaştığınız bilgiler için...
Ya hgt aldın mı kardeş merak ettim. Ayrıca 106 & saxo bunlarla hız yapılmaz içinden çıkamazsın allah korusun
106 GTI kullanicisi olarak bu arabanın verdiği zevki hiçbir 1.6 araba vermedi bu fiyata bu performans cok iyi 5 kişi 140 la [ ) ] buna benzer bi virja girdik ve bizi cok şaşirtti yol tutuşu cok iyi ama kullanırken bi güvensizlik veriyor insana arkadaşın da dediği gibi durmucak hissi sanki
quote:
Orjinalden alıntı: W.O.L.K.E.R
106 GTI kullanicisi olarak bu arabanın verdiği zevki hiçbir 1.6 araba vermedi bu fiyata bu performans cok iyi 5 kişi 140 la [ ) ] buna benzer bi virja girdik ve bizi cok şaşirtti yol tutuşu cok iyi ama kullanırken bi güvensizlik veriyor insana arkadaşın da dediği gibi durmucak hissi sanki
Bu konu çok uzar aslında herkesin kendi zevki. 106 lar bana gerçek bir gti hissi vermiyor çocuk oyuncağı gibi duruyor. Kalkış için güzel bi araba ama sadece o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: gprs78
quote:
Orjinalden alıntı: W.O.L.K.E.R
Bu konu çok uzar aslında herkesin kendi zevki. 106 lar bana gerçek bir gti hissi vermiyor çocuk oyuncağı gibi duruyor. Kalkış için güzel bi araba ama sadece o kadar.