Şimdi Ara

105K Mühendislik Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, TYT'yi 40K yaptıktan sonra AYT günü hastalandığım için batırdım ve 105K geldi hocam. Hayatımın bir yılını harcamak istemediğim için mezuna kalmamaya karar verdim. İsteğim inşaat mühendisliği. Sizce hangi üniversiteleri tercih etmeliyim?

Not: Biliyorum piyasası şuan sıkıntıda ama işim güvencede olduğu için bu bölümü seçmeden yana bir endişem yok.

İzmir'de oturuyorum. İEÜ, Ege, İYTE şuan asıl seçeneklerim olarak duruyor. Belki Yıldız Teknik'in Türkçesi için şehir dışını düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dune876 -- 19 Temmuz 2022; 8:18:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İzmir'de yapıştır hocam arkadaşım iyteye gidiyordu eğitimin kaliteli olduğunu söylemişti

• Hocam, Hacettepe geçtiğimiz yıl 77'den 92'ye çekmiş, sizce olma ihtimali ne kadar?

• Dostum ktü makine araştır bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kagansiii kullanıcısına yanıt
    Hocam İnşaat hem yıllardır severek ve teknik açıdan takip ettiğim bir dal, hem de inşaat olursa yurt dışına direkt gidebilme imkanım var.

Yorumunuz için teşekkürler.

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten okul gezisi ile kampüsüne de gittim, ortamını biliyorum. Sadece puanımın cidden altında olması tereddütte bırakıyor. Hacettepe de güzel bir seçenek gibi, en kötü 2./3. tercihlerle birlikte oraya girmeye çalışayım diyorum.

• Ege inşaat, yıldız inşaat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• Hocam, 2. bir sorum daha var, Sizce DEÜ Mimarlık bu yıl kaç K taban puanla kapatır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.