Şimdi Ara

105 net 120-130 a çıkarmı bu 3 ayda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sayısalım tr 30+ mat 35+ fen 25+ 10-15 de sos yapıyorum netler 120-130 a nasıl çıkar ve bu 105 nete diş gelir mi?

• çıkar dostum ama çalış
  • mamos442344 kullanıcısına yanıt
    Durum aynı benim fen daha yüksek Türkçe 28 civarı takip hedef aynı lys durumun ne benim matta türevle integral kaldı lys kimya asit baz ve 10. Sınıfın bi kısmı fizik bio geo ygs konuları bitti bioda sistemler kaldı işte senin nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverdevil21

Durum aynı benim fen daha yüksek Türkçe 28 civarı takip hedef aynı lys durumun ne benim matta türevle integral kaldı lys kimya asit baz ve 10. Sınıfın bi kısmı fizik bio geo ygs konuları bitti bioda sistemler kaldı işte senin nasıl

mat2 trigoya kdr bitti trigo dahil şuan türeve başladım başkada lys çalışmadım sizce lys çalışmam nasıl
  • Az daha lys kas biyo ve ya kimya ikisinden birini kesin bitir daha 1 ay lys calisilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Az daha lys kas biyo ve ya kimya ikisinden birini kesin bitir daha 1 ay lys calisilir

kimya bana uyarda biyoloji sistemler ne yapsam aklımda kalmıyor öğrenemiyorum ezberim kötü nasıl çalışmalı yardım
  • Hocam 6 ayin var once yazarak calis anlamadigin yeri internete yaz makaleler falan oku arastirarak kafanda bi seyler elde edebilirsin sonucta bunlar birbirine bagli hep ondan sonra bol bol soruyla tekrar et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 dolar 100 lira olur mu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde bu civarda tmyim ama tr 32 civarı sosyal 32 civarı mat 35 civarı
    taktiklerinize açığım
  • Eksigin sosya fen ağırlıklı olduğu icin daha fazlasına bile çıkarsın

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    sosyal çalışmaya ne zaman başlamalı
  • Ben de aynı durumdayım vallahi çalışırsak olur. 105-110 arasındayım eskisi gibi 120 yapsam yeter.
    Ee 3 ayda da yükselsin bir zahmet o kadar deneme falan çözeceğiz. Ben bu aralar mat2 kastığım için yükselişe geçemedim..

• Tam olarak aynı durumdayız kardeş.. Yalnız bende mat2 de türev bitti integral ve ötf kaldı, biyolojide sistemler bitiyor, kimyada organik bitti, lys'ye ara verip ygs denemelerine asılırsak yükselirtiriz bence.. Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.