Şimdi Ara

104 level 10 sayfa item (fm13lü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap 104 leveldir. Steam hesabının içinde fm 2013 bulunmaktadır. 1300+ oyun oynanmıştır.

Oyununuza gelen insanlar oyunu iyi şekilde bilen insanlar olur.

10 SAYFA ENVANTER İTEMİ VARDIR.

104 level 10 sayfa item (fm13lü)

Teklifleri bekliyorum. pm atabilirsiniz.

DotaBuff :http://www.dotabuff.com/players/60155585

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota2hesap -- 12 Ağustos 2014; 16:14:32 >

• Hesabın Dotabuff linkini vermeniz ve MMR puanını da belirtmeniz gerektiğini düşünüyorum. İyi satışlar dilerim.
  • Önemli olan MMR, onu belirtmemişsin harbiden. Levelin bir numarası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 tl mi? MMR 6k olsa dahi 800e satamazsın, itemlerinin hepsi centlik itemler 200 e bile zor bulabilirsin alıcı

dotabufftan baktığımda rankedda 8 maç atmışsın toplam . dostum k.bakma ama 50 liraya bile almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 11 Ağustos 2014; 17:31:22 >
  • Bütün itemlerin ilk çıkış günlerinde steamın kendisinden (community değil) alsak yine 800 tl etmiyor sanırsam..
  • Hocam 800 tlyi nasıl hesapladınız merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyatla dalga gecerler

• wow such fiyat
  • bu fiyat kaçmaz
  • Bazı itemleri alabilirim

• hesaba 322 itemlara 420 tl veririm

• Keşke forumu kirletmesenizde işe yarayan bir bölümde adam gibi davransanız açıkçası bu her konuya atılan saçma sapan çocukca mesajlar forumun seviyesini düşürmek ile birlikte sizin de haysiyetsizliğini gösteriyor. DonanımHabere özel bir mesajla ileteceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen

Keşke forumu kirletmesenizde işe yarayan bir bölümde adam gibi davransanız açıkçası bu her konuya atılan saçma sapan çocukca mesajlar forumun seviyesini düşürmek ile birlikte sizin de haysiyetsizliğini gösteriyor. DonanımHabere özel bir mesajla ileteceğim...

sen neyin kafasını yaşıyorsun?
    donanimhabere özel mesajla bildirecekmiş, selamımıza söyle, forumdakiler selamı var, 30 liralik hesaba 800 lira istediler diye dalga geçiyorlar, çok ayıp diye de ekle....
    birde öyle güzel yazmış ki, sanırsın ki dota forumu 20+ yaş'a sahip prezentabl kişilerin çoğunlukta olduğu, kendiside 7/24 dota forumlarında takılan birisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen

Keşke forumu kirletmesenizde işe yarayan bir bölümde adam gibi davransanız açıkçası bu her konuya atılan saçma sapan çocukca mesajlar forumun seviyesini düşürmek ile birlikte sizin de haysiyetsizliğini gösteriyor. DonanımHabere özel bir mesajla ileteceğim...

sen neyin kafasını yaşıyorsun?
    donanimhabere özel mesajla bildirecekmiş, selamımıza söyle, forumdakiler selamı var, 30 liralik hesaba 800 lira istediler diye dalga geçiyorlar, çok ayıp diye de ekle....
    birde öyle güzel yazmış ki, sanırsın ki dota forumu 20+ yaş'a sahip prezentabl kişilerin çoğunlukta olduğu, kendiside 7/24 dota forumlarında takılan birisi...

Ben bu mesajı için söylemiyorum dota2 için donanım habere katılmış biri olarak her konuyu spamlayarak post kasıp saçma sapan yorum yapan arkadaşı uyarıyorum..

• Kardeşim itemlerin çoğu çöp. O Immortal lar bi ekmek parası. Bi kaç itemin iyi onları satın alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerbaba396 -- 18 Ağustos 2014; 7:12:20 >
  • Bu hesaba 800TL veririm, sorun yok. Üstüne pc ni alırım, tabi önce bi incelemem gerek. Uyarsa pm at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.