Şimdi Ara

10330 km/h biraz fazla geldi sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10330 km/h biraz fazla geldi sanırım

10330 km hız kusura bakmayın daha fazla resim çekememişler araç biraz hızlı

• 10.330 km?

bu yaklaşık 8.4 Mach demek biliyosun dimi :)

doğru yazdığına emin misin?

resimlerin çekildiği o yıllarda; üstelik yerde, o hız :S

testler hız değil de başka birşey içindi sanırım.belgesel niteliğindeki bi film içinde aynı görüntüleri izlediğimi hatırlıyorum.ama konu neydi tam hatırlamıyorum...
  • hocam evet eminim baya baktım 10330 km hız.

Amaç medikal deneymiş evet hız yapmak için değilmiş bu G şoku falan ile ilgili

emniyet kemerinin akıbeti ile ilgili falan birçok testin bir arada yapılmasıymış.

Ama sonuçta olayda hız var, atraksiyon var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 11 Haziran 2008; 1:55:04 >
  • o kadar yazı yazdım konu taşınıyo diye gönderemedim

neyse.bu araçlar yerde o hızı yapamazlar...

gece kıç açıkta yatınca rüyada görülecek iş :)

bence yanlış yazmışlar berk.hem de bayaa bi yanlış...fena sallamışlar

nasanın yeni prototip uçağı 11.000 küsür kilometre hıza atmosferin ince (yoğunluk bakımından) katmanlarında bu hıza ulaştı daha yeni...

ordan pay biç :)
  • 1033 km dir. veya mildir. 10330 pek inandırıcı gelmiyor. CYBORG00TR rakamı doğru okumuştur ama yazan yanlış yazmıştır bence.
  • berke bişey söylemedim zaten.ama yazan sağlam sallamış :)

ancak ben 1033 e de pek inanmıyorum.yapılan sistem müsait gibi durmuyor.

belki de ben yanlış hatırlıyorum.discovery channel da hikayesini dinlemiştim de aklımda kalmadı ki söyliyim...
  • Ben hızı mızı bilmem ama elemanın şaftı kaymış resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o arabanın bile şaftı kaymamış hayret
  • 10330 km ile giden aracın durması için Türkiye kadar pist lazım
  • Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz.

1 saniyede Edirne'den Ardahan'a
    İskenderi hatırladım yahu İstanbul'dan yemeğe başlayalım.Nasıl olsa Edirne'den Ardahan'a bizim

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz.

1 saniyede Edirne'den Ardahan'a
    İskenderi hatırladım yahu İstanbul'dan yemeğe başlayalım.Nasıl olsa Edirne'den Ardahan'a bizim

1 saniyede 2860 metre dedim yahu. 2860 kilometre demedim.

• Ne bilim hız 10bin küsür olunca kafa karışıyor
    O zaman düzeltiyorum 100 saniyede Edirne'den Ardahan'a
  • bende izledim bunun belgeselini adamın gözleri yuvalarından çıkmış araç dururken ama 10000 km ile gittiğini zannetmiyorum 1000 km dir o. uzay mekikleri yapıyor o hızı
  • Aklıma Spaceballs filmi geldi.

-Bizi ışık hızına çıkarın hemen
    -Peki efendim
    -Yok. bu hız çok yavaş. Hemen salak hıza çıkalım.
    -Peki efendim.
    -Hayııır. Bu da yavaş. Hemen saçma hıza çıkarın gemiyi.
    ............................................................................
    -Durun durun. Yavaşlayın. Peşinde olduğumuz geminin yanından geçtik.

• epey bi yüksek hız.bu olaydan sonra adamda herhangibir sorun ortaya çıktımı gözlerinde falan??
  • quote:

o araba degilki zaten roket üstelik tren rayinda ilerliyo...
  • peki hocam bu cihaz bu hıza ne kadar zaman içerisinde çıkıyor?ne tür bi yakıt kullanıyor?ne kadar yakıt kullanıyordur=?
  • Kilometrede kaç litre yakar bu
    Devir ekonomi devri , incir ağacı dikmesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.