Bildirim
10330 km/h biraz fazla geldi sanırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10.330 km?
bu yaklaşık 8.4 Mach demek biliyosun dimi :)
doğru yazdığına emin misin?
resimlerin çekildiği o yıllarda; üstelik yerde, o hız :S
testler hız değil de başka birşey içindi sanırım.belgesel niteliğindeki bi film içinde aynı görüntüleri izlediğimi hatırlıyorum.ama konu neydi tam hatırlamıyorum... -
hocam evet eminim baya baktım 10330 km hız.
Amaç medikal deneymiş evet hız yapmak için değilmiş bu G şoku falan ile ilgili
emniyet kemerinin akıbeti ile ilgili falan birçok testin bir arada yapılmasıymış.
Ama sonuçta olayda hız var, atraksiyon var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 11 Haziran 2008; 1:55:04 > -
o kadar yazı yazdım konu taşınıyo diye gönderemedim
neyse.bu araçlar yerde o hızı yapamazlar...
gece kıç açıkta yatınca rüyada görülecek iş :)
bence yanlış yazmışlar berk.hem de bayaa bi yanlış...fena sallamışlar
nasanın yeni prototip uçağı 11.000 küsür kilometre hıza atmosferin ince (yoğunluk bakımından) katmanlarında bu hıza ulaştı daha yeni...
ordan pay biç :) -
1033 km dir. veya mildir. 10330 pek inandırıcı gelmiyor. CYBORG00TR rakamı doğru okumuştur ama yazan yanlış yazmıştır bence. -
berke bişey söylemedim zaten.ama yazan sağlam sallamış :)
ancak ben 1033 e de pek inanmıyorum.yapılan sistem müsait gibi durmuyor.
belki de ben yanlış hatırlıyorum.discovery channel da hikayesini dinlemiştim de aklımda kalmadı ki söyliyim... -
Ben hızı mızı bilmem ama elemanın şaftı kaymış resmen. -
o arabanın bile şaftı kaymamış hayret -
10330 km ile giden aracın durması için Türkiye kadar pist lazım -
Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: topaz42
Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz.
1 saniyede Edirne'den Ardahan'a
İskenderi hatırladım yahuİstanbul'dan yemeğe başlayalım.Nasıl olsa Edirne'den Ardahan'a bizim
-
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24
quote:
Küçük bir hesap yaptım. Saatte 10330 km hızla giden bir araç 1 saniyede 2860 metre yol gitmiş oluyor. Böyle hıza ulaşan bir taşıt çok özel alaşımlardan yapılmalı. Normal saç dayanmaz. Arabada aerodinamik diye birşey kalmaz.
1 saniyede Edirne'den Ardahan'a
İskenderi hatırladım yahuİstanbul'dan yemeğe başlayalım.Nasıl olsa Edirne'den Ardahan'a bizim
1 saniyede 2860 metre dedim yahu. 2860 kilometre demedim.
-
Ne bilim hız 10bin küsür olunca kafa karışıyor
O zaman düzeltiyorum 100 saniyede Edirne'den Ardahan'a -
bende izledim bunun belgeselini adamın gözleri yuvalarından çıkmış araç dururken ama 10000 km ile gittiğini zannetmiyorum 1000 km dir o. uzay mekikleri yapıyor o hızı -
Aklıma Spaceballs filmi geldi.
-Bizi ışık hızına çıkarın hemen
-Peki efendim
-Yok. bu hız çok yavaş. Hemen salak hıza çıkalım.
-Peki efendim.
-Hayııır. Bu da yavaş. Hemen saçma hıza çıkarın gemiyi.
............................................................................
-Durun durun. Yavaşlayın. Peşinde olduğumuz geminin yanından geçtik.
-
-
epey bi yüksek hız.bu olaydan sonra adamda herhangibir sorun ortaya çıktımı gözlerinde falan?? -
quote:
o araba degilki zaten roket üstelik tren rayinda ilerliyo... -
peki hocam bu cihaz bu hıza ne kadar zaman içerisinde çıkıyor?ne tür bi yakıt kullanıyor?ne kadar yakıt kullanıyordur=? -
Kilometrede kaç litre yakar bu
Devir ekonomi devri , incir ağacı dikmesin
Benzer içerikler
- karayollarında sarı çizgi ne anlama gelir
- en iyi araba lastik pompası
- giorgi tevzadze
- trafik polis plakanın fotoğrafını çekti
- ankara en büyük oto aksesuar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X