Şimdi Ara

1028 Liralık Sistem Nasıl ? / Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Psun kaç watt?
    İşlemciyi fx4 veya PIIx4 965 alabilirsin oyunlarda pek fark olmaz.
    Rami 4gb alabilirsin şimdilik 4gb yeterli.

Ekrankartını HD5770 al veya HD6850 alabilirsen çok iyi olur.

psun yetersizse 500w lık bir psu al.(500w ın altındaysa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 11 Ağustos 2012; 2:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

Psun kaç watt?
    İşlemciyi fx4 veya PIIx4 965 alabilirsin oyunlarda pek fark olmaz.
    Rami 4gb alabilirsin şimdilik 4gb yeterli.

Ekrankartını HD5770 al veya HD6850 alabilirsen çok iyi olur.

psun yetersizse 500w lık bir psu al.(500w ın altındaysa)

PSU 600 Watt 80+

FLight Simulator X bir çekirdek canavarı eski sistemim de 4 çekirdekti yerlerdeydim.

HD 6790 Nasıldır Hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 11 Ağustos 2012; 2:57:03 >
  • Eski işlemcin nedir?
  • quote:

Eski işlemcin nedir?

İntel Pentium 4 CPU 3.00GHz 4 Çekirdek.
  • Ee Yeterli mi Flight Simulator X'e ?
  • oyunu araştırdım öyle yüksek sistem gereksinimleri yok bence PIIx4 965 yetecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6700xt li sistem fiyat nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem Gereksinimleri için değil hocam bu oyunun yüzlerce eklentisi var Onun için topluyorum. İyi sayılacak derecede gerçekçilik için. Tek uçak eklentisi 4GB RAM 2GB Ekran intel core i5 Sistemimi çökertti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 11 Ağustos 2012; 14:08:01 >
  • Ekran Kartını SAPPHIRE HD6790 İle değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

quote:

Eski işlemcin nedir?

hocam intel pentium4 tek çekirdek 4 çekirdek değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

quote:

Eski işlemcin nedir?

hocam intel pentium4 tek çekirdek 4 çekirdek değil

Benim aygıt yöneticisi 4 Çekirdek gösteriyordu 7 Yıl kandırıldım

• hocam hepsini vatandan alsana malum bugün %25 indirim ve iki kredi kartına özel %25+10taksit
  • gerçekten sana kalın bir sistem lazım..6790 değilde ciddi paralar yatıracğın bir ekran kartı şart.işlemci ve ramlerde çok önemli.işlemci ram tercihin kalsın,ekran kartını 6850 li bile zor kurtarır(zorlanır)..olmazsa forumdan ikinci ele bak ..zaten en fazla 6 aylık olacaktır.sıfır say sen onu vede sıfırından en az % 30 ucuz olacaktır.düşünmelisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

gerçekten sana kalın bir sistem lazım..6790 değilde ciddi paralar yatıracğın bir ekran kartı şart.işlemci ve ramlerde çok önemli.işlemci ram tercihin kalsın,ekran kartını 6850 li bile zor kurtarır(zorlanır)..olmazsa forumdan ikinci ele bak ..zaten en fazla 6 aylık olacaktır.sıfır say sen onu vede sıfırından en az % 30 ucuz olacaktır.düşünmelisin bence.

O kadar ciddi bir ekran kartı lazım demekki

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

hocam hepsini vatandan alsana malum bugün %25 indirim ve iki kredi kartına özel %25+10taksit

Hemen bugün almıyorum hocam 3 Hafta sonra

• Hocam intel pentium 4 4 çekirdek miydi yeni mi çıktı ben mi bilmiyodum :)
    Edit: Aynı sistemi ben de kuruyorum anakartını usb3 sata3 lü gigabyte marka bi anakartla değiştirebilirsin daha hızlı olur pc 30 tl fark vardı sanırım ama oyun için alıyosan hiç uğraşma derim yani sistemine 4 gb yeterlidir ram olarak ryu 'da bahsetmiş konudan ama ilerde onu 6 gb yapabilirsin 2 gb ram alıp , sisteminn en az 3 yıl daha orta ayarlarda oynatır seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimeouS -- 11 Ağustos 2012; 19:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykurt52

Hocam intel pentium 4 4 çekirdek miydi yeni mi çıktı ben mi bilmiyodum :)
    Edit: Aynı sistemi ben de kuruyorum anakartını usb3 sata3 lü gigabyte marka bi anakartla değiştirebilirsin daha hızlı olur pc 30 tl fark vardı sanırım ama oyun için alıyosan hiç uğraşma derim yani sistemine 4 gb yeterlidir ram olarak ryu 'da bahsetmiş konudan ama ilerde onu 6 gb yapabilirsin 2 gb ram alıp , sisteminn en az 3 yıl daha orta ayarlarda oynatır seni

Uzman Sanal havacılar Flight simulator için 4 yetmez diyor buradaki herkez yeter diyor en iyisi araısnda bir şey almak 6GB yeter sanırım

• Aynen :D
  • adamın listede 8 gb zaten 4 gb yi nereden çıkartıyorsunuz..o iş için ben kursam direk 4*4=1600 mhz kurarım
    işlemci aynen devam ama ekran kartına 1000 tl den aşağı yatırım yapmam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.