Şimdi Ara

1024/kpbs internet neden 12kpbs ile indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar.Öncelikle kolay gelsin.
    İşletim sistemi olarak win xp SP2 kullanıyordum.İnterner explorer hiçbir sayfayı açmıyordu.Bende mozilla firefox kurdum.Daha sonra format attım we Win Xp Vista Thema kurdum.Iexplorer harici tekrar mozilla kurdum.Fakat netten indirdiğim şeyler daha önceden 100kpbs ile inerken formattan bir süre önce we bir süre sonra 12kpbs ciwarlarında indirmeye başladı.Tekrar format atmak istemiyorum.Ama bu durumda çok sıkıcı bir durum.Bütün virüs we spam programlarını kapatıp denedim.En son Mozillayı kaldırıp denedim.Değişen hiçbirşey yok.Yardımcı olursanız çok sewinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim.

• Arkadaşım Turkiyede böyle.. arayıp netim yavas dersen, yersen böyle burda internet dicekler... bende 1024 kullanıcısıyım dün sabah 6 7 ile cekiyordum 150 160 la cektim günler oldu :( sana tavsiyem geceleri yap download işini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaxx

Arkadaşım Turkiyede böyle.. arayıp netim yavas dersen, yersen böyle burda internet dicekler... bende 1024 kullanıcısıyım dün sabah 6 7 ile cekiyordum 150 160 la cektim günler oldu :( sana tavsiyem geceleri yap download işini...

Olur mu öyle şey ya.Tamam internet hızlarımız makul olmayabilir ama 1024Kbps ile ortalama minimum 90-100 Kb download hızı elde edilir.Bunun altında bir download hızı varsa mutlaka bir sorun var.Ya download yaptığın site sorunludur ya da sisteminde trojan,spy vb. zararlı yazılım vardır.İhtimalleri söyledim gerisini sen getir...
  • bence sorun download ettigin yerde misal rapid den dosya çekerken cogent2 serverinden 100 le cekiyorum farklı bi serverden 40 50 ile çekiyorum bu serverla ilgili bişey yüksek ihtimal
  • Spy/Virüs taramasından ziyade Firewall kullanmanız sorunu çözmede fayda sağlayabilir. En azında interneti hangi programların kullandığını en ince detayına kadar görebilirsiniz. Geçici olarak denemenizi öneririm.

Tavsiye edilen firewall: ZoneAlarm

Kolay gelsin..
  • Sistemimde Kaspersky+Full we süperantispyware kurulu.Ayrıca spy falan olması imkansız diyebilirim.Çünkü format atıldıktan sonra da bu sorun dewam ediyodu.Farklı şeyler deniycem o da olmazsa tekrar format atma yoluna gidiceğim.Tekrar teşekkürler arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamamba -- 2 Mayıs 2007; 21:18:21 >
  • 11 yıldır bir bilgisayarcıyım. 6 7 yıldırda internet kullanıyorum ve telekom kadar basit ucuz yönetim görmedim. 56k dan farkı yok. bir cok siteden denedim fark etmiyor. bi öyle bi böyle internet ben bıktım artık...

ve firewall vsvs bütün güvenlik önlemlerim var fark eden bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fark eden çok şey var arkadaşlar....
    1024 ile 120 ile standart indiriryorum...
    512 ile standart 55 ile indirriyorum...
    256 ile standart 26 ile indiriryorum...
    Bu standart değişmiyor....
    Sanırım senin hatlarda bir problem var yada başka birşey telekomu ara sor derim...
  • düzenli olarak arıyorum zaten sık sıkda küfürde ediyorum hiç bi problem yok deyip atlatıyorlar..
  • bağlantıda sorun yok arkadaşların da dediği gibi senin bilgisayarda bir sorun var, internet ayarlarından yada firewall tarzı porgramlardan da kaynaklanıyor olabilir
  • indirdiğin siteyle alakalı olmalı.
    serverın upload hızı az olunca veya site yoğun kullanılınca senin indirme hızında düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.