Şimdi Ara

1024 kotayı maksimum aşmada ne kadar fatura geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1024 49 ytle olduğuna göre kota sınırlarını epey zorlasak 61 falan oluyor galiba %25 fazlası o mu geliyor arkadaşlar

• arkadaşlar bi yardım ya
  • evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

aynı terifenin &25 fazlası yani
    1024 49 ytle olduğuna göre kota sınırlarını epey zorlasak 61 falan oluyor galiba %25 fazlası o mu geliyor arkadaşlar

evet aynen o şekilde oluyor
    denedim kendimden biliyorum
  • Çok saçma.. Bence maksimum 49 ytl gelmeli. Sınırsız gibi kullanana sınırsız ücreti gelmeli. Kotayı aşıldı diye sınırsız parası ödiyenden fazla ödemek adil değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

Çok saçma.. Bence maksimum 49 ytl gelmeli. Sınırsız gibi kullanana sınırsız ücreti gelmeli. Kotayı aşıldı diye sınırsız parası ödiyenden fazla ödemek adil değil.

yok ya .

sınırsız gibi kullancaksan niye kotalı tarife kullanıyorsun.
    zaten kotasını 61 ytl ye kadar zorlayan kullanıcı sınırsıza geçmeli.
  • valla ne farkı kalırdı o zaman? tek tarife olurdu zaten, ama aslında mantıklı, şimdi şöyle: tek tarife olacak, 4GB a kadar 29 YTL ödeyecek, 4 ü geçtiği oranda 0,5 YKr/MB olacak, yani 6GB olunca 39 YTL ödeyecek, 6 yı geçince 8 e kadar yine 0,5 YKr/MB olacak, 8 GB olunca zaten 49 YTL oluyor, ondan sonra ücret artmayacak, kullanıcı için mantıklı ama tt nin işine gelmeyebilir, ama bir hipotezim daha var, böyle olunca insanlar kota aşma derdi içinde çok olmayacak, çünkü kota aşınca eskiden çok giriyordu tabiri caiz ise böyle ise insanlar fazla korkmayacak ve daha fazla indirecek
    quote:

Çok saçma.. Bence maksimum 49 ytl gelmeli. Sınırsız gibi kullanana sınırsız ücreti gelmeli. Kotayı aşıldı diye sınırsız parası ödiyenden fazla ödemek adil değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç mbit yeter?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 1024 4 GB kotalı adsl bağlantım var . ne kadar kullanırsam kullanıyım max 61 mi geliyor yani . yanlış mı anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

benim 1024 4 GB kotalı adsl bağlantım var . ne kadar kullanırsam kullanıyım max 61 mi geliyor yani . yanlış mı anladım

1000000000000 gb ta indirsen 61 gelir içini rahatlatmak istiyorsan ttnetin sitesine gir tarife sayfasının alt taraflarında yazıyor.
  • bize 136 gelmişti haberin olsun
  • 61 YTL den fazla gelirse TTnet`e git dava aç. Avrupa`da millet böyle zengin oluyor :D
  • o zaman kimse sınırsıza geçmez nasıl olsa 49 ytl diye.
    quote:

• beyler ben bu olayı yeni öğreniyorum, her ay 62 milyon veriyorduk artık sınırsız indirecem
    yaşasınnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

beyler ben bu olayı yeni öğreniyorum, her ay 62 milyon veriyorduk artık sınırsız indirecem
    yaşasınnnnnnn

62 vericegine 49 ver sınırsıza gec
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

beyler ben bu olayı yeni öğreniyorum, her ay 62 milyon veriyorduk artık sınırsız indirecem
    yaşasınnnnnnn

• ya aslında bizim koçular ortal kullanıyolar ,, 4 portlu adsl almışlar misler gibi 12 milyon veriyolar da , ellerinde açık port kalmamış, 4 portlu modem hepsi dolu, burdan sordum nasıl çözeriz diye de hub mu ne öle bişi takmam gerekiyomuş, ona da izin verir mi bizim komşular bilemiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.