Şimdi Ara

100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber:85 TL VDSL: 75 TL1 ay bedava (TBTnet ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
11
Favori
13.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TT alt yapısı böyle, modem kirası hesabına aynı hızı DSL üzerine en az +10₺ ekleyip satıyor.

• Şu an türk net ile internet ve sabit telefon kullanıyorum.geçiş yapsam telefon hizmeti ne olacak.kendiliğinden kapanacak mı,yoksa kapanması için birşeyler mi yapılması gerekiyor.

• albati kullanıcısına yanıt
    Vodafone'un da, Turk.net'in de kısıtlı olmakla beraber, kendi fiber altyapisi var. Ama bir yandan da kapsam genişliği sağlamak ve pazar payı almak için diğer yerleşik servis sağlayıcılardan yer de kiraliyorlar.

turknet
    Altyapımız — TurkNet
    https://turk.net/hakkimizda/altyapimiz

Yanlış bilgi aktarılmış o zaman arkadaşım sana araştırmanı tavsiye ederim vodafone un bir çok yerde kendi altyapısı mevcut bende kendi alt yapısınız kullanıyorum. Hatta ilk superonline dan almaya çalıştım ancak lat yapı olmadığından alamadım sonradan vodafone F/O yazan bi kutu gördüm ordan aklıma geldi vodafone ile görüştüm ve vodafone bağlattım. Lütfen suçlamadan bi araştırın büyük firmalar kendi alt yapsını oluşturuyor.

Bu arada bazı lokasyonlarda evet ortak alt yapı kullanıyorlar bazen superonline vodafonun bazen tam tersi ancak dediğim gibi her ikisininde kendi alt yapıları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 20 Şubat 2021; 22:52:39 >
  • darksnr kullanıcısına yanıt
    Araştırmanı öneririm deyince Twitterdaki muhabbet aklıma geldi :)

Yukarıda belirttim okuduysanız. Vodafonun az bir altyapısı var ama çoğu yerde diğerlerininkini kullanıyor.

Siz superonline'nın altyapısını kullanamaz demişsiniz ben bizzat kendim kullandığımı söylüyorum. Araştırmaya gerek yok.
  • celtic pride kullanıcısına yanıt
    Evet 2. mesajımda belirttim onu, görmediniz sanırım.
    Oldukça sınırlı bölgelerde olduğu için pek de altyapısı var diyemiyoruz.
  • Hangi firmalar aynı fiyat yazarmısınız?
    @Obreus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok özür dilerim hocam, görmemişim, uygulamanın azizliği :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 21 Şubat 2021; 0:1:57 >
  • Son 1 aydır prime time'da inanılmaz hız düşüşleri ve ping sorunu yaşıyorum TürkNet'de. TBT Net kullanan tavsiye eder mi? Bahsettiğim problemle karşılaşan var mı? TürkNet aboneliğimi taşısam mı diye düşünüyorum ama kararsızım

• celtic pride kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Hangi firmalar aynı fiyat yazarmısınız?
    @Obreus

Türknet var fiber 85lira ordada

• quote:

Orijinalden alıntı: Obreus

Türknet var fiber 85lira ordada

Alıntıları Göster

Yapa için 85 TL, turk telekom için 95 TL alıyor.

@JabbaWockeeZ Prime time hepsinde var hatta buranın kapasitesi daha butik olduğu için daha fazla yaşanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 21 Şubat 2021; 20:37:45 >
  • TTNet taahhüdüm bitmişti. Çok yüksek fiyat çıkarınca turknet'e geçtim. Dedim aynı altyapı ne olabilir ki... Aynı altyapı her şey aynı ama gel gör ki alınan hizmet aynı değil. Biraz daha kalsaydım ruh hastası olabilirdim. Çünkü çok ağza alınmayacak sözler söyleyeceğim bir müşteri hizmetleri var. Sonra Allah'tan boş port bulduk kardeşimin adına yeni hat açtıkta kurtulduk. Ağzının tadının bozulmasını istemeyen pek bulaşmasın. Az fazla verin derdinizi konuşarak anlayacağınız bir yer olsun. Hani canlı yazışma da yok yaz bekle ne zaman cevap gelirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Yapa için 85 TL, turk telekom için 95 TL alıyor.

@JabbaWockeeZ Prime time hepsinde var hatta buranın kapasitesi daha butik olduğu için daha fazla yaşanıyor.

Alıntıları Göster

Hayır fiber 85 TL. modem kira ücreti almıyor Turknet.

Altyapı TT olmasına rağmen üstelık.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Hayır fiber 85 TL. modem kira ücreti almıyor Turknet.

Altyapı TT olmasına rağmen üstelık.

Alıntıları Göster

Vdsl için yazdım 95 TL alıyor türknet.

Fiber çoğu yerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Şubat 2021; 3:56:51 >
  • Kampanya ne zaman kadar devam edicek, müşteri hizmetleri var mı, birde fiber başka sağlayıcıdan sizin fibere grçiş kaç gün sürüyor

• glory34 kullanıcısına yanıt

Netgalakside aynı fiber daha yüksek fiyatı

• ben böyle ıvırzıvır.net türü sağlayıcılardan bir daha internet alacağımı sanmıyorum.

• Arkadaşlar ben gıbır'dan geçiş yaptım. Şimdilik sorunsuz.

• Bende geçiş yaptım ancak hattım 25 mbps hızdan fazlasını desteklemiyor. 1 Yıl fiyat garantisi olduğu için geçiş yaptım. 35mbps paketi daha iyi 65 TL ancak fiyat garantisi yok. 1 yıl sabit fiyat oldu için bunu tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 28 Şubat 2021; 16:17:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.