Şimdi Ara

100mbps fiber baglanti fiyati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • superonline sitesinden gordugum kadariyle en uygunu aylik 200 lira. acaba daha uygunu var midir?

• vodafone da 105tl olması lazım.
    forumda konusu var. yıl bitmeden değerlendir bence.
  • millenicomda 99 tl 100mbps ve turknette 79 tl mi neydi 100 mbps ama turknet kendi altyapısını kullanıyor millenicomda ttnet ve superonline altyapısı kullanıyor
  • Eğer binanızda superonline fiber altyapısı var ise vodafone 99mbıt 99tl kampanyasını kaçırmayın... Ben superonlinedan 2 sene taahut bıtınce gectım. çok memnunum...Forumda konusu var
  • yok abi ben almayayim vodafone.

sene basinda cok kotu bir tecrube yasattilar bana:https://forum.donanimhaber.com/bas-agritici-vodafone-net-tecrubem--136775887#136775887
    1 ay internetsiz kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 31 Aralık 2019; 17:44:19 >
  • Aynısını bana da yaşattı vodafone. Bayi ile basvurdum binada hem sol hem ttnet fiber var. 11 gün de arayan soran olmayınca iptal basvurusunda bulundum. Simdi superonline dan baglatmak istesek kac günde gelirler diye kara kara düşünüyorum. Kablonette yok burada ne yapmalıyım? Altyapınin oldugu firma harici basvurunca zaten gelmiyorlar. Ne önerirsiniz? Superonline in kendisine basvursam kac günde bagliyorlar. İnanin disarida basvuru yapmaktan acente aramaktan bile biktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline'da turkcellliysen 149tl. 2 yıl kontratlı.
    www.superonline.net
    Turkcell’lilere Özel 100Mbps Platin Paket - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcelllilere-ozel-100mbps-platin-paket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone fiber nasildir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.