Şimdi Ara

100K IÇIN KALAN KONULARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tyt 70-75 net arası gidip geliyor töderde 78 net yapmiştım.

Matda
    Integral
    Mantık

Fizikte
    Modern fizik

Kimyada
    Denge
    Organik kimya (%70i bitti)

Biyoloji
    Sistemler ve bitki

Sosyal ve türkceye hiç bakmadım haziranda bakmayı düşünüyorum

Sizce mayısın sonuna kadar yazdığim konular biter mi mezunum bütün gün evdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her dersin en baba konularini birakmişsin, dil bilgisi ve sosyal de eksikken bence yetişmez 40 günde, pek soru çözmeden falan yetiştirsen de yeterince ayt denemesi yapamayacaksin muhtemelen. Sen yine de 10 saat falan çalişmaya bak belki yetişir, aksi halde hızlı biten konudan bir hayır gelmiyor.

• Bu rahatlıkla o konuların bitecegini düşünmüyorum çok umrunda olsa bu kadar eksigin olmaz.
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz dilbilgisine çalışmayı sona mı bıraktınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam siz dilbilgisine çalışmayı sona mı bıraktınız?
    Ne alaka anlayamadım hocam dil bilgisi gayet iyi benim hallettim konuları çoktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 20 Mayıs 2018; 17:29:37 >
    "Bu rahatlıkla o konuların bitecegini düşünmüyorum " bu cümleden hiçbir şey anlamadım. On dan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

"Bu rahatlıkla o konuların bitecegini düşünmüyorum " bu cümleden hiçbir şey anlamadım. On dan sordum.
    Çok kafasına taksa bu kadar eksigi olmazdı yani kalan sürede bişey değişmez demek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum matematik ve fizik haricindeki saçma derslerin hayatım boyunca umrumda olmayacağını iyi tespit ettin. Zaten umrumda olsaydı 100k istemezdim.

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Doğru yazmışsınız hocam mat ve fizik haricinde soru çözmeyi düşünmüyorum zaten sınava kadar ezber+tekrar yaparsam şukür

• tyt ve ayt kaç net hedefliyorsunuz hocam.
  • Huawei16 kullanıcısına yanıt
    Tytde 80 nete sabitlersem iyi olacak

Ayt icin matta 20 altına hiç düşmedim

Fen genelde 17-18 arası mati ve feni sinava 25 yapabilirsem 100kyı garantilerim gibi durmak yok çalışmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: budokai

Dostum matematik ve fizik haricindeki saçma derslerin hayatım boyunca umrumda olmayacağını iyi tespit ettin. Zaten umrumda olsaydı 100k istemezdim.
    Eğitim sistemi böyle malesef dostum istemesen de belli bir puan için sevmedigin derslere çalışıcan yoksa hedefine ulaşamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.