Şimdi Ara

100K CİVARI KİMSE YOK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 90-100-110k civarı gelecek.Sizce hangi bölümler tercih edilebilir? popülarite/iş imkanı olan hangi meslekleri bölümleri yazabiliriz bu civarlarda yardım lütfen..

• Hemşirelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++ sizce anadolu unıversıtelerınde mühendislik okusak önümüz açık olmaz mı boşuna mı okumuş oluruz?
  • Mühendislikte okuyabilirsin kardeşim kendini geliştirirsen önü gayet açık.Sağlıkt garanti iş var gözüyle hemşirelik yazma bugün önü açık ama yarın ne olacağı belli değil kpss si gün geçtikçe daha yüksek puanla kapatıyor,gün geçtikçe daha fazla mezun veriyor.Önceden 2 yıllık sağlık bölümleri de böyleydi önüne gelen yazdı garanti iş imkanı vardı,şimdi sittin sene atanamazsın onlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazenoguz kullanıcısına yanıt
    imza yetkin olur ama cv olarak çok geride başlarsın.
    özellikle büyükşehirlerde fazlasıyla itü, odtü vs. mezunu insan var ama canını sıkmasın bu sadece ilk girişte önemli.
    artık belli bir olgunluğa geldikten sonra deneyim daha önemli oluyor kaldı ki kendi büronu açacaksan hiçbir farkı yok, kimse diploma sormuyor.
  • Ben 100K civarlarında bekliyorum da bu aradaki sıralama hangi yıla benzer ki ?
  • Kardeşim git sanayi bölgesine, bir gözlemle bakalım.
    Adamların senin hangi okulu bitirdiğini o kadar takmazlar.
    Ama Tr'nin önde gelen fabrikalarında çalışmak istiyorsan 100k bir okuldan olmaz o iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversiteye bakmıyorlar önemli olan kendini geliştirmen +9 kötü üniversite kazanmış mühendis avutma itemi
  • Ben senin beklediğin sıralamayı bekliyorum. Deniz Ulaştırma İşletme mühendisliği düşünüyorum sende bir bak derim ama bu meslekte apayrı bişey araştır şimdiden.
  • İlla mühendislik diyorsan ege yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.