Şimdi Ara

1000TL Geçmeyecek Telefon Tavsiyesi Lazım (Alındı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericsson Xperia Neo cıhazım bozulduğu için, (defalarca düşürmeme rağmen bozulmamıştı, sonra kendi kendine dokunmatik bozuldu.) yeni bir telefon alma vakti geldi benim için. 1000TL sınır koydum ama daha düşük olursa ne ala, zaten yüksek bir performansa ihtiyacım yok; çok takip etmiyorum telefon fiyatlarını.
    Telefonda oyun oynamam, oyun performansı falan hiç umrumda değil; Whatsapp, Instagram, Twitter ve internette dolaşırım genelde, arada fotoğraf çeker, müzik dinlerim. Xperia Neo cihazımdan memnundum onun için Sony bir adım önde benim için ama bütün önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbores -- 4 Kasım 2015; 18:28:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• M4 aqua bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Evet güzel telefon, tasarımı hoşuma gitti. TeknoSeyir inceleme videosunda fotoğraf çekerken yavaşlık var deniyor, yazılım ile alakalı ise düzeltilir ama değilse kötü olur. Dahili depolama 8gb ve büyük çoğunluğunu sistem kullanıyor, benim için çok sorun yaratacağını düşünmüyorum. Telefon aklımda, cevap için teşekkür ederim. Başka öneriler varsa onlarıda incelemek isterim.

• M4aqua oneririm.

Saglam su gecirmez bataryasi cok iyi

8gb size rahat yeter ayrica m4aqua android 6 alacak ve sd karti dahili ile birlokte kullanabileceksiniz,bir diger konuda teknoseyir sonye tamamen olumsuz bakan bir site.m4aquqya face instagram twitter antivirus banka uygulamasi iki 3 kucuk oyun kurulu sekilde gayet iyi kullanan arkadasim var.

• kadirato K kullanıcısına yanıt
    LG bana pek uzun süre kullanabileceğim bir telefon gibi gelmiyor, daha önce hiç kullanmadım ama böyle bir ön yargı oluştu.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Su ve toza dayanıklı olması benimde aklımı bu tercihe kaydırıyor. 8GB'nin yeteceğini bende düşünüyorum ama bir tereddütüm vardı. Arkadaşınız iyi bir örnek, ben o kadar oyun bile yüklemem; belki 1 küçük oyun otobüste falan zaman geçsin diye. Kamera hakkında biraz pürüz var kafamda sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbores

LG bana pek uzun süre kullanabileceğim bir telefon gibi gelmiyor, daha önce hiç kullanmadım ama böyle bir ön yargı oluştu.

Bende g2 kullaniyorum 1000 lira bazinda bence alinabilicek en iyi ttelefon dusun derim

• Arbores kullanıcısına yanıt
    p70 alın yada ucuza c4 almaya çalışın
  • @kadirato

MicroSD Card girişi yok sanırım, dahili depolamanın 16GB olması iyiydi ama MicroSD önemli benim için.

@patren

Tasarımını beğenmedim ama telefon aklımda, öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbores

@kadirato

MicroSD Card girişi yok sanırım, dahili depolamanın 16GB olması iyiydi ama MicroSD önemli benim için.

@patren

Tasarımını beğenmedim ama telefon aklımda, öneriniz için teşekkür ederim.

Ayne micro sd yok ben bulgisayara atiyorum dolarsa

• Başka tavsiye yoksa "Sony Xperia M4 Aqua" alacağım.

M4 Aqua iyidir hocam alın.

• Cevap için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.

• M4 aqua pekçok açıdan güncel ve fiyat performans cihazı.64 bit,4g,8 çekirdek işlemci,artırılabilir hafıza ile sizin gibi uzum zaman kullananlar için ileri dönük bir cihaz.Tasarımıda bence çok hoş.

• z2 için zorla derim, olmazsa m4 aqua
  • @TIMERIDER

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tasarımı benimde çok hoşuma gitti.

@Master_Evil

Tavsiye için teşekkür ederim ama malesef z2 için zorlama ihtimalim yok, zaten m4 aqua aldım.
    hayırlı olsun
  • hayırlı olsun fotoğraf çekimi nasıl hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.