Şimdi Ara

1000TL Civarı Çamaşır Makinası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annem bugün bizim emektar makinanın artık emekliye ayrılma vaktinin geldiğini söyledi. Deterjan koyma yerinden su akıtıyormuş. 15 seneden fazla hizmet etti zaten bize artık değiştirme zamanı geldi demek ki.
    1.000TL civarında bir bütçe var (1.000 Lirayı geçmezse çok iyi olur)
    Bu bütçe için bana makina önerebilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Arkadaşlar annem bugün bizim emektar makinanın artık emekliye ayrılma vaktinin geldiğini söyledi. Deterjan koyma yerinden su akıtıyormuş. 15 seneden fazla hizmet etti zaten bize artık değiştirme zamanı geldi demek ki.

Profilo cm101kotr 929.tl kargo dahil cek bonus avantajik ile 750.800 arasi alinabilecek fiyat performans urunu makina tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar annem bugün bizim emektar makinanın artık emekliye ayrılma vaktinin geldiğini söyledi. Deterjan koyma yerinden su akıtıyormuş. 15 seneden fazla hizmet etti zaten bize artık değiştirme zamanı geldi demek ki.

Biraz daha bütçeniz olsaydı sessiz motorlu bir ürün alabilirdiniz.

http://www.n11.com/aeg-lavamat-75270-fl-protex-7-kg-camasir-makinesi-P18381727?cid=700501_aeg-lavamat-75270-fl-protex-7-kg-camasir-makinesi-P18381727&ref=akakce&v=1.40.9

Diğerleri eski tip motorludur.
    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-profilo-cm121k0tr-fiyati,1715185.html

• Hangi sitede 750 -800 tl ye bulunabiliyor? Bende almayi dsusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg yi bir araştır hocam bence...
  • Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. AEG aklımın bir köşesinde.
    Bir de CM1002ETR modeli dikkatimi çekti. Puan falan derken neredeyse 1000TL civarına geliyor.
    Aslında 2-3 kişinin çamaşırlarını yıkıyor makina ama, gene de almışken 8kg mı alsak diyorum.
  • Bu ürün işinizi görür diye düşünüyorum 7kg kapasiteli vede kurutmalı (ÜRÜN SAYFASI)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinası tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linklere devam etmedim, etmem de.
  • Başka öneri yok mu arkadaşlar? Evdekiler sıkıştırıyor hadi diye :)
  • Aslında bütçe arttırabilseniz tam size göre bir makine varda electrolux 1286lew

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. AEG aklımın bir köşesinde.
    Bir de CM1002ETR modeli dikkatimi çekti. Puan falan derken neredeyse 1000TL civarına geliyor.
    Aslında 2-3 kişinin çamaşırlarını yıkıyor makina ama, gene de almışken 8kg mı alsak diyorum.

Almışken 8 kg alın. 1200 devir almaya çalışın daha kuru çıkar çamaşır.

Cihazın tambur hacmine bakın. 8 kilo ise 63-65 civarı litreler olması lazım. Bazı makineler 8 kg der ama tamburu küçüktür dikkat edin.

Biraz da para verip sessiz motorlu bir ürün alırsanız karlı çıkarsınız uzun dayanıklı ve sessiz bir makineniz olur.
  • Aslında kağıt üzerinde bakınca, fırçasız motorlu ürünlerle, eski tip fırçalı motorlu ürünler arasında fazla bir fark görünmüyor.

Kullanımda ses farklı mı oluyor?
  • quote:

Aslında kağıt üzerinde bakınca, fırçasız motorlu ürünlerle, eski tip fırçalı motorlu ürünler arasında fazla bir fark görünmüyor.

Kullanımda ses farklı mı oluyor?

Yıkarken 5 db'lik farklar var. Özellikle yıkarken daha az ses duyarsınız. Ayrıca motor diğer motora göre daha sağlam ve dayanıklı oluyor.
  • Geçenlerde büyük bir AVM de, beyaz eşya reyonunda bir markanın sorumlusu ile biraz muhabbetimiz oldu.
    Kendisi öyle sadece pazarlama işinden anlayan birisi değildi, gerçekten de beyaz eşya olayına hakim, buradaki tavsiyelerle paralel konuşan birisiydi.
    İnverter motordan bahsedince, bir arıza olduğunda tamburun da motorla birlikte değişmesi gerektiğinden, eski tip fırçalı motorlarda tamirin çok daha ucuz ve kolay olduğundan vs bahsetti.
    Yani kendisi inverter motorlu modeller satsa da inverter motoru çok da gerekli görmüyordu.
    Hani kendi malını övüyor desem, bana farklı markalardan da ürün tavsiyesinde bulundu.
    Sizlerin bu noktada görüşü nedir? Yani bir arıza durumunda inverter motorun tamiri vs nasıl olur?
  • quote:

Geçenlerde büyük bir AVM de, beyaz eşya reyonunda bir markanın sorumlusu ile biraz muhabbetimiz oldu.
    Kendisi öyle sadece pazarlama işinden anlayan birisi değildi, gerçekten de beyaz eşya olayına hakim, buradaki tavsiyelerle paralel konuşan birisiydi.
    İnverter motordan bahsedince, bir arıza olduğunda tamburun da motorla birlikte değişmesi gerektiğinden, eski tip fırçalı motorlarda tamirin çok daha ucuz ve kolay olduğundan vs bahsetti.
    Yani kendisi inverter motorlu modeller satsa da inverter motoru çok da gerekli görmüyordu.
    Hani kendi malını övüyor desem, bana farklı markalardan da ürün tavsiyesinde bulundu.
    Sizlerin bu noktada görüşü nedir? Yani bir arıza durumunda inverter motorun tamiri vs nasıl olur?

Hocam anladığım kadarıyla siz eski tip motorlu ürüne yönelmek istiyorsunuz. Bence bu şekilde karar verin. Yıkarken biraz sesli olur katlanırsınız o kadar.

Bu arada alacağınız makineye +4 yıl ekstra garanti satın almayı unutmayın. 3+4=7 yıl garantiniz olacak.
    Vereceğiniz bu rakam 3 yıldan sonra çıkabilecek bir arızadan çok daha ucuza gelebilir. Kafanız rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 9 Haziran 2014; 21:59:38 >

• Yok hocam işin aslı fırçasız motor teknolojisi çok hoşuma gidiyor. Model uçaklarla uğraşıyorum ve uçaklarda da fırçasız motor kullanırız.
    Yabancı olduğum bir teknoloji değil yani. Nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Fakat bütçe anlamında beni biraz zora sokmasından çekiniyorum.
    Aklımda Profilo CM1002ETR modeli vardı.
    Sizin tavsiyeniz üzerine fırçasız motorlu modelleri araştırdım.
    Electolux EWF1286LEW ve Profilo CM1201DTR modelleri gözüme çarptı.
    Profilo CM1002ETR, kredi kartı puanı falan derken 950TL civarına alınabiliyor.
    Electolux EWF1286LEW, 1250TL civarına alınabiliyor.
    Profilo CM1201DTR ise 1350TL civarına alınabiliyor.
    Şimdi bu durumda bir tercih yapmam gerekiyor. Zor bir tercih olacak.
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    Ben electrolux 1286 derim . Nedeni ise geniş ve net 66 lt tambur var . Buharla kırışık açma var . Buhar jeti ve su jeti var. Yorgan programı var . Hatta en önemlisi ise inverter motoru var. Ve profilodan daha ucuz.

• Profilo'nun 9kg olan modelinde de inverter motor var hocam.
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    Evet . Ama sadece o modelinde var. Ama ben electrolux derim . Hem dah ucuz. Hem de buhar ve su jeti var.

• Hocam çok bilgi sahibi değilim de , bu buhar su jeti dediğiniz özellik nedir, ne işe yarar? Basitçe açıklamanız mümkünmüdür acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.