Şimdi Ara

100000 edc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yada alınır ise ne gibi sıkıntıları olur??

Dikkatli kullanımda edc nin ömrü nedir?
    İdeal olarak!!!
    Ve yenileme maliyeti nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 209 bin de EDC Fluence 2011 Dinamik aldık takasa verdiğimiz Fluence de 241 bindeydi ama 85 lik manueldi otomatik için takasladık. Aldığımız araç inşaat sirketi olan bir beyefendinindi ne var ne yoksa eksiksiz bakima girmiş bu km ye kadar. Şanzımanında nokta kusur yok çok şükür. Sorunuza gelirsem bakımlı araçsa alınır hiç bişey olmaz. Yeterki ilk sahibi kullanmayı bilen birisi olsun.

100 bin km orası için son derece yüksek bir km ama

şayet Türkiye de yaşıyorsanız bu kmler sorunsuz binebileceğiniz rakamlar şayet düşürülme durumu gibi bir şey söz konusu değilse

• Araç şehir içinde sıkışık trafikte kullanıldıysa baskı balatanın ömrü bitmeye yakındır. 8500 tl 9000 tl civarı yenileme ücreti var. Ben şahsen hiçbir çift kavramalı aracı 30000 km nin üzerinde almam. Sıfır alırsınız 10000 km de alırsınız 100000 km yaparsınız dersiniz ki bu kadar yol yaptım helali hoş olun verelim 8500 tl. Aracın silecek lastiği, fren balatası, yağı vs. bunlar da sarf malzeme, baskı balata da sarf malzeme. Diğerlerine çok takılmam ucuz olduğu için ama ilk sahibinin tükettiği balatayı bana değiştirtmesi garibime gider.
  • 150.000km de tam otomatik araç aldım, Tüm bakımları yaptırıyım öyle biniyim dedim ve yağ vs hallettim.
    Bir de şanzıman yağına ve durumunun ne olduğunu öğrenmek için Ankara Aydoğmuş Şanzıman'a gittim.
    Şanzıman yağına baktılar, değişeli çok olmadığını söylediler, Teste çıktık, hiç bir sıkıntı olmadığını
    Söylediler, içim iyice rahatladı. Bu şanzımanlarda yağını 60.000km de bir değiştir ömürlük gider dediler.

Çift kavramada her ne kadar sorunsuz kullandığını söyleyen arkadaşlar olsa da, sadece balata bakımı dünya para,
    Bir de şanzıman ağrızası çıkarsa vay o zaman gidecek paralara.

İyi bir şanzımancıya götürüp göstermeden bence çift kavrama alınmaz.
    Daha Fazla Göster
  • alma, vites kutusu arızası edc şikayet vardan oku şikayetleri

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.