Şimdi Ara

10000 - 11000 TL ARASI ALINIK HONDA CIVIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilan gayet açık, bu fiyat aralığında"HONDA CIVIC EG(1992-1995 kasa)" otomatik klimali 1.5 ex hb araç aramaktayım. Sadece düzgün bir araç istiyorum orjinalliğini kaybetmiş araçlar ile ilgilenmiyorum.

Teklifleriniz için özel mesaj veya 05355875739 telefonumdan ulaşabilirsiniz. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota -- 30 Kasım 2012; 23:50:02 >

• 20 yaşında arabanın nesini orjinal bekliyorsun onu anlamadım.. hastayım bu muhabbetlere, adam şahin satıyor 90 model her yeri orjinal abi.. ulan orjinal ne demek biliyor musun bi kere sen.. şimdi de siz. 11bin tl lik arabayı dar gelirli bir adam kullanır.. dar gelirli bir adam da arabanın bakımlarını on numara yapamaz.. parça değişimi olunca da ya çıkma parça alır yada yan sanayi.. arabanın kaporta 20 yıl içinde hiç mi müdahale görmedi.. 20 yıl içinde araba boya yemese dahi orjinal boyası çoktan boya olmaktan çıkmıştır.. yani demem o ki 20 yaşında nasıl orjinal birşey bekliyorsun onu anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

20 yaşında arabanın nesini orjinal bekliyorsun onu anlamadım.. hastayım bu muhabbetlere, adam şahin satıyor 90 model her yeri orjinal abi.. ulan orjinal ne demek biliyor musun bi kere sen.. şimdi de siz. 11bin tl lik arabayı dar gelirli bir adam kullanır.. dar gelirli bir adam da arabanın bakımlarını on numara yapamaz.. parça değişimi olunca da ya çıkma parça alır yada yan sanayi.. arabanın kaporta 20 yıl içinde hiç mi müdahale görmedi.. 20 yıl içinde araba boya yemese dahi orjinal boyası çoktan boya olmaktan çıkmıştır.. yani demem o ki 20 yaşında nasıl orjinal birşey bekliyorsun onu anlamadım..

Boş muhabbet yapmak için ilan açmadım burada. Bu araçtan ayrıca kullanıyorum 94 model orjinal jant kapaklı klimali , kendi döşemeleri üzerinde, vs düzgün bir araç.

Orjinalden kasıt budur sıfır araba alacağım diye bir ibarede bulunmadım. Kroların ellerine düşmüş oynanmış şahine çevrilmiş araçlardan bahsettim, siz farklı anlamışsınız. Problem değil iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.