Şimdi Ara

1000 ytl'ye kadar araba arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama lütfen hacımurat tavsiye etmeyin, onarı beğenmiyorum. klimalı, otomatik vites ve ön camları otomatik vs. olursa iyi olur. eski bir model olabilir ama temiz olması tercih sebebim. cruise control, koltuk ısıtma, park mesafe sensoru vs gibi lüks şeyler olmasa da olur.
    yardımlarınız için şimdiden tşk.ler.

• yaş kaç...
  • fakemi?
  • 10000 ytl demek istemiş olabilir..
  • 1000 YTL YE SCOOTER VERMIYORLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

10000 ytl demek istemiş olabilir..

Espri yapmaya çalışmış ta olabilir...

Ha bide bin liraya hacımurat vermezler zaten...
  • zaten bahsettiği donanımların fiyatı o hatta daha pahalı(abs-klima-otomatik vites)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

463 ytl ye şöyle birşey var;

http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/507947.php

koptum yaw

• VARYA KOPARDIN BİZİ ALLAH SENİDE Bİ ÖMÜR GÜLDÜRSÜN
    quote:

• ARKADAŞIM HERHALDE DALGA GEÇİYORSUN AMA BEN SANA Bİ ARABA BULDUM HEMDE KLİMALI(DOĞAL)FRENLERİ ÇOK İYİ SENİN KABİLİYETİNE KALMIŞ ANINDA DURABİLME ÖZELLİĞİNE SAHİP FULL+FULL-SIFIR750 YTL.DE SANA KALIR DEVİR İŞLERİNİ YAPARSIN

• quote:

az istemişler az kullanılmış görmüyonuzmu
  • Eseğim az kullanılmıstır.Kapalı garaj eşeğidir.Darbesizdir.Vuruğu çarığı yoktur.Üstü tamamen açıktır.Yazın keyfine doyamazsınız..Tek sorunu alt takım yıkama-yağlamaya gidecek.Bi de uzun zamandır yıkatmamıştım.Yıkatılırsa pırıl pırıl olur.Fakat tazzikli su ile yıkatmayın,rahatsız oluyor.Km'de 20 gr arpa yer.Az yakar.0'dan 10km'ye 4.5 saniyede çıkar.Emsallerine göre hızlıdır.Yaz aylarında ayrıca günde 1 litre su gider.Gaza basarken dikkat etmeniz gereken uzun süre ayağınızı gaz pedalında bazılı tutmayın o zmaan motordan gaz kokusu geliyor.Üzerinde K&N spor filtre var.Dört nalı yeni değişti.Fren nalları muayyer.Vizesi yoktur.Yeni model bir katırla takas olur.Model yükseltmek istiyorum.
    Eşekte ayrıca hiçbir araçta olmayan son sistem yol bilgisayarı vardır.Eşeğe gideceğiniz adresi sesle söylüyorsunuz o da sizi kapıya kadar bırakıyor.Eşekte fabrika çıkışı orijinal alarm mevcuttur.Hırsız çalmaya kalkarsa eşek ötmeye başlar.Hatta alarmı en üst seviyeye cıkarırsanız,hırsıza karsı kendini savunur.Eşekte Cruise (hız sabitleyici) sistem vardır.Yani hangi hızda gitmek isterseniz ayarıyorsunuz ve o hızda gidiyor,gaz pedalına basmanıza gerek yoktur.Eşekte hava yastığı yoktur fakat evden alacagınız herhangi bir yastıkla bu özelliği de katmış olursunuz.Araç otomatik vitestir.Vitesle oynamanıza gerek yoktur.Ayrıca şoför koltuğu ve arka koltuk ısıtmalıdır.Ayrıca koltuklar deridir.Direksiyonda yükseklik ve yakınlık ayarları bulunmaktadır.Aracta park sensörü de vardır

tam arkadaşın istediği araç park sensörü var klima var cruise control bile var alarm var yol bilgisayarı var ayrıca az da yakıyor

hemde kapalı garaj eşşeği

• 10.000 ytl demek istemiştir.
  • garip
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

Eseğim az kullanılmıstır.Kapalı garaj eşeğidir.Darbesizdir.Vuruğu çarığı yoktur.Üstü tamamen açıktır.Yazın keyfine doyamazsınız..Tek sorunu alt takım yıkama-yağlamaya gidecek.Bi de uzun zamandır yıkatmamıştım.Yıkatılırsa pırıl pırıl olur.Fakat tazzikli su ile yıkatmayın,rahatsız oluyor.Km'de 20 gr arpa yer.Az yakar.0'dan 10km'ye 4.5 saniyede çıkar.Emsallerine göre hızlıdır.Yaz aylarında ayrıca günde 1 litre su gider.Gaza basarken dikkat etmeniz gereken uzun süre ayağınızı gaz pedalında bazılı tutmayın o zmaan motordan gaz kokusu geliyor.Üzerinde K&N spor filtre var.Dört nalı yeni değişti.Fren nalları muayyer.Vizesi yoktur.Yeni model bir katırla takas olur.Model yükseltmek istiyorum.
    Eşekte ayrıca hiçbir araçta olmayan son sistem yol bilgisayarı vardır.Eşeğe gideceğiniz adresi sesle söylüyorsunuz o da sizi kapıya kadar bırakıyor.Eşekte fabrika çıkışı orijinal alarm mevcuttur.Hırsız çalmaya kalkarsa eşek ötmeye başlar.Hatta alarmı en üst seviyeye cıkarırsanız,hırsıza karsı kendini savunur.Eşekte Cruise (hız sabitleyici) sistem vardır.Yani hangi hızda gitmek isterseniz ayarıyorsunuz ve o hızda gidiyor,gaz pedalına basmanıza gerek yoktur.Eşekte hava yastığı yoktur fakat evden alacagınız herhangi bir yastıkla bu özelliği de katmış olursunuz.Araç otomatik vitestir.Vitesle oynamanıza gerek yoktur.Ayrıca şoför koltuğu ve arka koltuk ısıtmalıdır.Ayrıca koltuklar deridir.Direksiyonda yükseklik ve yakınlık ayarları bulunmaktadır.Aracta park sensörü de vardır

tam arkadaşın istediği araç park sensörü var klima var cruise control bile var alarm var yol bilgisayarı var ayrıca az da yakıyor

Puhahahahhahahah gülmekten koptum ya

• şunu bilmen gerekki 76 model temiz bir hacı murat şu an 4000 den başlar
  • quote:

Eseğim az kullanılmıstır.Kapalı garaj eşeğidir.Darbesizdir.Vuruğu çarığı yoktur.Üstü tamamen açıktır.Yazın keyfine doyamazsınız..Tek sorunu alt takım yıkama-yağlamaya gidecek.Bi de uzun zamandır yıkatmamıştım.Yıkatılırsa pırıl pırıl olur.Fakat tazzikli su ile yıkatmayın,rahatsız oluyor.Km'de 20 gr arpa yer.Az yakar.0'dan 10km'ye 4.5 saniyede çıkar.Emsallerine göre hızlıdır.Yaz aylarında ayrıca günde 1 litre su gider.Gaza basarken dikkat etmeniz gereken uzun süre ayağınızı gaz pedalında bazılı tutmayın o zmaan motordan gaz kokusu geliyor.Üzerinde K&N spor filtre var.Dört nalı yeni değişti.Fren nalları muayyer.Vizesi yoktur.Yeni model bir katırla takas olur.Model yükseltmek istiyorum.

Gülmekten karnıma ağrı girdi

• süper dostum ya....
    quote:

• Sana Ferrari FXX öneririm. Üstelik Tamiya ünlü japon markası Uzaktan kumandası benzini aksamı ile sana 1 milyara patlar. Karşıda Mustang Hobbies var bagdat caddesınde hobby center da var guzel ındırım de yapıyorlar. Yanlız benzınler bıraz pahalı ıstersen autodrom auye olup haftasonları yarışabılırsınde.

1000 ytl'ye kadar araba arıyorum

Detaylı Bilgi için:
    www.hobbyrc.com

[ Not: !! Kusura bakma dostum soyledıgın meblağa ya sadece uzaktan kumandalı model RC araba var. Onunda bakım masrafı 2milyarı aşıyor incele biraz. ]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.