peki flash desteği galaxy s de var mı ? ve ben mesela x10 alsam multi touch güncellemesi yapmam gerekir mi yoksa aldığımda güncellenmiş olarak mı gelicek ?
galaxy s de var flash destegi , x10 için içinde 2.3 yazılımı geldinde telefon yeni bir güncelleme var diye seni uyarır ve yükler
peki oyun, müzik, kamera ve uygulama konusunda hangisi daha iyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv İphone 3GS...
+1
1100-1200 bandında htc incredible s var (tabi paralel ticaret yurtdısı urunu )
peki bu x10 da 65k renk diyo diğierlerinde 16 milyon bayağa bi fark var , ekran görüntüsü kötü mü ,kullananlar ??
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes01
peki bu x10 da 65k renk diyo diğierlerinde 16 milyon bayağa bi fark var , ekran görüntüsü kötü mü ,kullananlar ??
renk olayı hikaye pek bi fark olmuyo , ancak amoled ekraan kullanan telefonların ekranı diğer telefonlara oranla daha iyidir
yani benim ihtiyaçlarımııı karşılayabilecek bi telefon olması önemli tabi oyun müzik eğlence fln bi de bu x10 ların şarjı ortalama kaç gün gidiyo
quote:
yani benim ihtiyaçlarımııı karşılayabilecek bi telefon olması önemli tabi oyun müzik eğlence fln bi de bu x10 ların şarjı ortalama kaç gün gidiyo
normal kullanımda 2 gün gider yogun kullanırsan 1 günü doldurmadan biter
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes01 peki oyun, müzik, kamera ve uygulama konusunda hangisi daha iyi ?
Uygulama ve oyun konusunda bir fark olmaz, müzik ve kamera konusunda -flaşının olmamasını saymazsak- Galaxy S önde. Ama X10 ve Desire da iyi tercihler olur.
ama htc le kıyaslarsak daha uzun gidiyo galiba şarjı demi? ve bu aradığım özelliklerde en uygunu htc desire mi galaxy s mi yoksa x10 mu iyi olur ?
quote:
ama htc le kıyaslarsak daha uzun gidiyo galiba şarjı demi? ve bu aradığım özelliklerde en uygunu htc desire mi galaxy s mi yoksa x10 mu iyi olur ?
aşagı yukarı özellikleri birbirine yakın 3 cihazında ancak x10 nun diğer iki modele oranla ram oranı biraz düşük
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
aşagı yukarı özellikleri birbirine yakın 3 cihazında ancak x10 nun diğer iki modele oranla ram oranı biraz düşük
Kamerası daha iyi diğerlerine göre,
Bu telefonların üçü de 1 gün anca gider x10 öyle yani ama cok kurcalıyom o ayrı
şimdi teknosa ya galaxy s incelemeye gittim gerçekten güzel cihaz ,x10 da incelicektim ama ellerinde kalmamış çok satılıyo dedi adam . hala karar vermedim bi de tabi desire var seçeneklerim arasında son 2 gün salı günü kesin olarak alıcam yardım edin arkadaşlar.
yokmu yardımcı olabilecek birileri
quote:
şimdi teknosa ya galaxy s incelemeye gittim gerçekten güzel cihaz ,x10 da incelicektim ama ellerinde kalmamış çok satılıyo dedi adam . hala karar vermedim bi de tabi desire var seçeneklerim arasında son 2 gün salı günü kesin olarak alıcam yardım edin arkadaşlar.
3 cihazı da eline alıp incele derim
quote:
Vay anasını arkadaş şaka gibi , dün forumdan biri de X10 almak için gitti oda bulamamış çok satılıyo bitti demişler , kim alıyo bunları benden başka kimse de yok x10 Balıkesir de
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Vay anasını arkadaş şaka gibi , dün forumdan biri de X10 almak için gitti oda bulamamış çok satılıyo bitti demişler , kim alıyo bunları benden başka kimse de yok x10 Balıkesir de
izmirde her gittiğim teknosada görüyorum ben
valla bende şaştım stoklarda kalmadı dedi galaxy inceledim cihaz sağlam ama x10 tasarım olarak daha hoşuma gitti bi sorum olcak multitouch geldi 2.1 ile ama galaxy s inki kadar iyimidir?
valla bende şaştım stoklarda kalmadı dedi galaxy inceledim cihaz sağlam ama x10 tasarım olarak daha hoşuma gitti bi sorum olcak multitouch geldi 2.1 ile ama galaxy s inki kadar iyimidir?