Şimdi Ara

1000 tl ye telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes01

peki flash desteği galaxy s de var mı ? ve ben mesela x10 alsam multi touch güncellemesi yapmam gerekir mi yoksa aldığımda güncellenmiş olarak mı gelicek ?

galaxy s de var flash destegi , x10 için içinde 2.3 yazılımı geldinde telefon yeni bir güncelleme var diye seni uyarır ve yükler
  • peki oyun, müzik, kamera ve uygulama konusunda hangisi daha iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv
    İphone 3GS...

+1
  • 1100-1200 bandında htc incredible s var (tabi paralel ticaret yurtdısı urunu )
  • peki bu x10 da 65k renk diyo diğierlerinde 16 milyon bayağa bi fark var , ekran görüntüsü kötü mü ,kullananlar ??
  • quote:

peki bu x10 da 65k renk diyo diğierlerinde 16 milyon bayağa bi fark var , ekran görüntüsü kötü mü ,kullananlar ??

renk olayı hikaye pek bi fark olmuyo , ancak amoled ekraan kullanan telefonların ekranı diğer telefonlara oranla daha iyidir
  • yani benim ihtiyaçlarımııı karşılayabilecek bi telefon olması önemli tabi oyun müzik eğlence fln bi de bu x10 ların şarjı ortalama kaç gün gidiyo
  • quote:

yani benim ihtiyaçlarımııı karşılayabilecek bi telefon olması önemli tabi oyun müzik eğlence fln bi de bu x10 ların şarjı ortalama kaç gün gidiyo

normal kullanımda 2 gün gider yogun kullanırsan 1 günü doldurmadan biter
  • quote:

peki oyun, müzik, kamera ve uygulama konusunda hangisi daha iyi ?

Uygulama ve oyun konusunda bir fark olmaz, müzik ve kamera konusunda -flaşının olmamasını saymazsak- Galaxy S önde. Ama X10 ve Desire da iyi tercihler olur.
  • ama htc le kıyaslarsak daha uzun gidiyo galiba şarjı demi?
    ve bu aradığım özelliklerde en uygunu htc desire mi galaxy s mi yoksa x10 mu iyi olur ?
  • quote:

ama htc le kıyaslarsak daha uzun gidiyo galiba şarjı demi?
    ve bu aradığım özelliklerde en uygunu htc desire mi galaxy s mi yoksa x10 mu iyi olur ?

aşagı yukarı özellikleri birbirine yakın 3 cihazında ancak x10 nun diğer iki modele oranla ram oranı biraz düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

ama htc le kıyaslarsak daha uzun gidiyo galiba şarjı demi?

aşagı yukarı özellikleri birbirine yakın 3 cihazında ancak x10 nun diğer iki modele oranla ram oranı biraz düşük

Kamerası daha iyi diğerlerine göre,

Bu telefonların üçü de 1 gün anca gider x10 öyle yani ama cok kurcalıyom o ayrı
  • şimdi teknosa ya galaxy s incelemeye gittim gerçekten güzel cihaz ,x10 da incelicektim ama ellerinde kalmamış çok satılıyo dedi adam . hala karar vermedim bi de tabi desire var seçeneklerim arasında son 2 gün salı günü kesin olarak alıcam yardım edin arkadaşlar.
  • yokmu yardımcı olabilecek birileri
  • quote:

şimdi teknosa ya galaxy s incelemeye gittim gerçekten güzel cihaz ,x10 da incelicektim ama ellerinde kalmamış çok satılıyo dedi adam . hala karar vermedim bi de tabi desire var seçeneklerim arasında son 2 gün salı günü kesin olarak alıcam yardım edin arkadaşlar.

3 cihazı da eline alıp incele derim
  • quote:

şimdi teknosa ya galaxy s incelemeye gittim gerçekten güzel cihaz ,x10 da incelicektim ama ellerinde kalmamış çok satılıyo dedi adam . hala karar vermedim bi de tabi desire var seçeneklerim arasında son 2 gün salı günü kesin olarak alıcam yardım edin arkadaşlar.

Vay anasını arkadaş şaka gibi , dün forumdan biri de X10 almak için gitti oda bulamamış çok satılıyo bitti demişler , kim alıyo bunları benden başka kimse de yok x10 Balıkesir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Vay anasını arkadaş şaka gibi , dün forumdan biri de X10 almak için gitti oda bulamamış çok satılıyo bitti demişler , kim alıyo bunları benden başka kimse de yok x10 Balıkesir de

izmirde her gittiğim teknosada görüyorum ben

• valla bende şaştım stoklarda kalmadı dedi galaxy inceledim cihaz sağlam ama x10 tasarım olarak daha hoşuma gitti bi sorum olcak multitouch geldi 2.1 ile ama galaxy s inki kadar iyimidir?
  • valla bende şaştım stoklarda kalmadı dedi galaxy inceledim cihaz sağlam ama x10 tasarım olarak daha hoşuma gitti bi sorum olcak multitouch geldi 2.1 ile ama galaxy s inki kadar iyimidir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.