Şimdi Ara

1000 tl ye en iyi android htc one m8 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: talha733

Snapdragon 810 lu tekefon alinmaz zaten. 801'li cihaz al hemen hemen ayni performans ve daha iyi pil omru alirsin

801 de kaç saat ekran süresi verecek hocam 3000mah pil ile? 4-5 versin hadi 6 versin. Ben 3000mah pil ile çok daha ucuza günlük kullanımda 9-9,5 saat ekran süresi alabiliyorken benim için şu aşamada gereksiz hocam o performans canavarı cihazlar.

Kısacası kişilerin kullanım şekline uygun cihazlar tercih edilmeli. Misal benim işimi SD410 lu cihaz görüyordur, sizi SD801 li cihaz tatmin eder. Ben günde 7-8 saat whatsapp, internet, sosyal medya derken telefonu elimden düşürmüyorumdur siz 2-3 saat anca telefona bakıyorsunuzdur. Tutup bana M8 verirseniz günde 2-3 defa şarja takmam gerekir veya arkadaşımın olduğu gibi powerbank e bağlı gibi dolaşmam gerekir. O yüzden kullanım şekline göre tercih yapmak gerek hocam.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    S5 de 6-7 saat aliyordum

S6 da 5 saat civari aliyirum bir gunu çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butçemi 1300e kadar artırdım kafam oldukça karıştı farklı bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    Sadece sifir cihaz mi istiyorsun

• Evet

• hoppia H kullanıcısına yanıt
    1300 e tam telefon yok aslında paralel ithalat g4 yada lenovo vibe p1 veya gm 5plus

• ben 580 liraya one e8 aldım o da güzel tavsiye ederim
  • Yeni model,pil süresi, cpu gücü, az ısınma, akıcı ui, stabil olma, yan özellikler; bunları toplamda en iyi veren huawei p9 lite.

Lg g flex 2 de toplamda çok iyi ( snapdragon 810 ) ama ekran kavisli....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1300 e tam telefon yok aslında paralel ithalat g4 yada lenovo vibe p1 veya gm 5plus

Hocam g4 ü nasıl tavsiye edebiliyorsunuz? Hele ki paralel ithalatını söylemişsiniz
    G4 forumuna ufak bir göz gezdirilmesi yeterli. Ölümcül kronik sorunları olan bir cihazın paralel ithalatı mı tavsiye edilir :S
    Servis derdiyle uğraşmayan, telefonun donanımsal parça değişikliğine kadar kendisi yapan birisi olduğum halde ben almaktan vazgeçtim, siz düşünün yani ne halde G4.

Gm5plus ı da kullandınız mı bilemiyorum ama çok da tavsiye edilesi bir cihaz değil. Özellikle kamerasını ve pil performansını beğenmiyorum. Tasarımı konusunda da pek hoşuma gitmedi fakat göreceli bir durumdur.

Lenovo P1 pil ve işlemci olarak iyi bir cihaz. Kamera olarak Zenfone Laser ve Max serisini gerisinde kaldığını söylüyorlar testlerde. Pil konusunda da Max ın gerisinde işlemci yüzünden.

Bence bu fiyatlara bile çıkmadan alınacak telefon belli şu aralarda piyasada.
    Xiaomi Redmi 3 Pro veya Xiaomi Redmi Note 3 Pro
    Bu 2 cihazda piyasadaki çoğu 1300-1400TL lik cihazları ezip geçer. 4000-4100mah pil, işlemciler Sd615 -Sd650, 3gb ram gibi özelliklerle ve Miui arayüzüyle 700-800TL gibi fiyatlara alınan cihazlar. İmkanı ve ilgisi olanlara tavsiye edeceğim asıl cihazlar bunlar. İmei ve garanti konusunda malesef eksikleri var fakat ilgilenenler için gayet uygun cihazlar.

• benim de fiyat araligim 1300 TL, iphone 5s dusunuyorum onerilere acigim.

G4 biraz piyango telefon arkadaşımda var. 1 yıl oldu neredeyse çok memnun hiç sorunu olmadan kullanıyor. Onun dışında telefonun sorunlu olduğunu biliyorum.

• quote:

G4 biraz piyango telefon arkadaşımda var. 1 yıl oldu neredeyse çok memnun hiç sorunu olmadan kullanıyor. Onun dışında telefonun sorunlu olduğunu biliyorum.

G4 forumunda 1 yıla kadar hiçbir sorun yaşamayan ve bir gecede telefonu açılmaz hale gelen kaç kişinin mesajını okuduğumu hatırlayamıyorum bile.
    Söylemene gerek yok biliyorum Bootloop sorununu ama son serilerde düzeldi diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.