Şimdi Ara

1000 tl lik bi kac parca yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana kasa lazim sizden istedigim yeni nesil anakart islemci ram kasa bu 4 parcayi vatandan almayi planliyorum % 30 indirim ile kasalara baktim powerla 500w powerla gayet uygun kasalar var fakat ekran karti eger olurda gtx580 alirsam kaldirirmi onu bilemedim bide oyun icin amd mi intel ozellikle kullanan arkadaslar 8 gb ram le amd orta segmentte bi islemci nasil olur yada bana 300-400 tl lik saglam bi anakart tavsiyeleriniz nelerdir ben gerisini hallederim tesekkurler

hardisk dvr ekran kartini falan 2. El alcam ekran karti gtx560ti veya uygun bulursam 570-580 dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amd işlemci için asus m5a97 yeterlidir artan bütçeye ekran kartını yükseltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: e46318ci

Arkadaslar bana kasa lazim sizden istedigim yeni nesil anakart islemci ram kasa bu 4 parcayi vatandan almayi planliyorum % 30 indirim ile kasalara baktim powerla 500w powerla gayet uygun kasalar var fakat ekran karti eger olurda gtx580 alirsam kaldirirmi onu bilemedim bide oyun icin amd mi intel ozellikle kullanan arkadaslar 8 gb ram le amd orta segmentte bi islemci nasil olur yada bana 300-400 tl lik saglam bi anakart tavsiyeleriniz nelerdir ben gerisini hallederim tesekkurler

hardisk dvr ekran kartini falan 2. El alcam ekran karti gtx560ti veya uygun bulursam 570-580 dusunuyorum

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: Gigabyte 970A-UD3P

RAM: G-Skill 4 GB Ripjaws DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Kasa+PSU: Xigmatek Asgard 382 500 Watt MidT ATX

TOPLAM: 900 lira.. %30 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..

+

Ekran Kartı: Sapphire HD 6870 GDDR5 1 GB 256 Bit DX 11

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-amd-radeon-6870-ekran-karti-158582003/detay

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sagol illa 1000 lira olcak diyede degil aslinda ben fazla ilgilenmiyorum bu pc isleriyle gidip vatana 2 dk alir cikarimda simdi bi kart buldum gtx580 gayet uygun bi fiyata ee en onemli parcalardan biri ekran kartida bulunca uygun fiyata kasa dizim dedim sadece anakartta kararsiz kaldim 500 tl lik anakartta ayni ozellik 250 tl likte ayni ozellik tek fark sli ozelligi cift soket tek soket ogrenmek istedigim bu saglam bi kart kullanan varsa yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e46318ci

Aynen hocam sagol illa 1000 lira olcak diyede degil aslinda ben fazla ilgilenmiyorum bu pc isleriyle gidip vatana 2 dk alir cikarimda simdi bi kart buldum gtx580 gayet uygun bi fiyata ee en onemli parcalardan biri ekran kartida bulunca uygun fiyata kasa dizim dedim sadece anakartta kararsiz kaldim 500 tl lik anakartta ayni ozellik 250 tl likte ayni ozellik tek fark sli ozelligi cift soket tek soket ogrenmek istedigim bu saglam bi kart kullanan varsa yardim

GTX 580 pek önermem, güçlü bir kart ancak güncel değil.. ayrıca 250 Watt a yakın güç tüketimine sahip.. Bu kartı adam gibi kullanabilmek için 550 Watt 80+ özellikli PSU alman da gerekecektir.. Tavsiye ettiğim HD 6870 daha uygun olur bütçene göre, çok güçlü bir PSU'ya da ihtiyacın olmaz kullanmak için.. :) Anakarta da çok para verme, yukarıda önerdiğim Gigabyte 970A-UD3P gayet kaliteli ve iyi bir modeldir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.