Şimdi Ara

1000 TL civarı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle kolay gelsin 1-2 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum 1000 tl bütçem var 1100 tl ye kadar çıkabilirim.Şu zamana kadar bir kaç telefon kullandım açıkçası malzeme kalitesi olarak en çok nokia dan memnun kaldım biraz sakar bi insanım.Windows phone hiç kullanmadım denemek isterim.Android düşünmüyorum çünkü şuanki telefonum android ama fikrimi değiştirebilirim.Android cihazlarda orta segment ürünleri genelde güncelleme ve stabilite fazla uzun ömürlü olmuyor gözlemlediğim kadarı ile.yoğun olarak internet kullanan ve müzik dinleyen birisiyim kararımı şekillendirmede yardımcı olur musunuz?

WP

Lumia 925 (fiyatı 1100 tl civarı bulmak zor sanırım)
    Lumia 1320 (6 inch ekrana göre düşük çözünürlük birde kamerası düşündürüyor)
    Lumia 820 (bana uygun ama eski bir telefon sizce hala alınası mı?) Ayrıyetten Kap değiştirme olayı beni cezbetti

Android

Xperia SP
    One mini

İos
    İphone 4 (eskidi artık :)

925 ile 820 arasında kaldım fiyat dolayısı ile.tabiki 925 daha iyi fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black3591 -- 18 Mart 2014; 18:31:26 >

• Kisa ve net xperia sp,android olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony nin malzeme kalitesi de iyidir fakat bu sefer windows phone denemek istiyorum ama pişman olurmuyum bilmiyorum.Gerçi çok uygulama kullanan biri değilim,kararsız kaldım.
  • Xperia sp dostum

• Arkadaşın dediği gibi android cephesinde Xperia sp seni pişman etmez.Ama alternatif istersen n4'de bakabilirsin.
    Wp'lar ise hala bana o kadar cazip gelmiyor.Bence tekno marketlerde aklına takılan tüm noktaları uzun uzun incele bir wp üzerinde.Senin için daha sağlıklı bir karar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Arkadaşın dediği gibi android cephesinde Xperia sp seni pişman etmez.Ama alternatif istersen n4'de bakabilirsin.
    Wp'lar ise hala bana o kadar cazip gelmiyor.Bence tekno marketlerde aklına takılan tüm noktaları uzun uzun incele bir wp üzerinde.Senin için daha sağlıklı bir karar olacaktır.

Geçtiğimiz hafta sonu inceleme fırsatı buldum çok akıcı bir ara yüzü var wplerin.Marketide o kadar boş değil tabi bir google play kadar değil ama yeterli gibi geldi benim için.Kararsız kaldıgım nokta şu donanımsal olarak bakınca android tarafında daha güçlü seçenekler var ve açıkçası şuan ki telefonumda samsung galaxy ace baya bir eski telefon çok sıkıntı yaşadım gerçi şuan ki android deneyimini yaşatan bir cihaz olmayabilir.Bu sebeple wp denemek istedim.Fiyat olarakta lumia 925 android tarafına göre zayıf kalıyor o yüzden belki ilerde değiştiririm diye fazla bir ücret de harcamak istemiyorum 820 ve 1320 arasında turluyorum belki uygun bir 925 bulabilirsem alabilirim

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

• Beni General Mobile konusunda GM'ye çamur atmakla suçluyorlar.Ben sana GMD Elite öneririm.1 haftaya çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black3591

quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Arkadaşın dediği gibi android cephesinde Xperia sp seni pişman etmez.Ama alternatif istersen n4'de bakabilirsin.

Geçtiğimiz hafta sonu inceleme fırsatı buldum çok akıcı bir ara yüzü var wplerin.Marketide o kadar boş değil tabi bir google play kadar değil ama yeterli gibi geldi benim için.Kararsız kaldıgım nokta şu donanımsal olarak bakınca android tarafında daha güçlü seçenekler var ve açıkçası şuan ki telefonumda samsung galaxy ace baya bir eski telefon çok sıkıntı yaşadım gerçi şuan ki android deneyimini yaşatan bir cihaz olmayabilir.Bu sebeple wp denemek istedim.Fiyat olarakta lumia 925 android tarafına göre zayıf kalıyor o yüzden belki ilerde değiştiririm diye fazla bir ücret de harcamak istemiyorum 820 ve 1320 arasında turluyorum belki uygun bir 925 bulabilirsem alabilirim

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

galaxy ace takı acı tecrube ıle aklında yer etmesın,sp cok daha baska keyıflıdır,ace ıle kıyaslanmaz bile

• butceyi zorla LG G2 al siddetle onerilir ikinci elde bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim G2 güzel bir telefon ama taksit olmaması olayı kötü ve açıkcası teknoloji sürekli gelişiyor bir telefon için hele öğrenciyken o parayı vermek içimden gelmiyor ikinci ele de biraz karşıyım bakalım biraz daha araştırıcam büyük ihtimal general mobile ı beklicem yada l925 veya sony sp arasında karar vericem
  • Lumia 925 al.

Android olarak Sp ikinci tercihin olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.