Şimdi Ara

1000 TL CİVARI LAZER YAZICI OFİS İÇİN ALINACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OFİSE ÇOK FONKSİYONLU LAZERYAZICI ALMAYA KARAR VERDİM VATAN %30 İNDİRİM VARKEN DAHA UYGUN. XEROX MARKASI NASIL XEROX WORKCENTRE 6505N DÜŞÜNÜYORUM 1114 TL BU BANA İYİ GİBİ GÜZÜKTÜ . YADA BUNA HİÇ GEREK YOK DAHA UYGUN BU ÖZELLİKLERDE DAHA İYİ MARKA MODEL VAR MI?

RENKLİ OLMASADA OLUR AMA OLSA FENA OLMAZ GALİBA FİYAT 1000 TL GİBİ OLUNCA ZATEN ÇOĞU RENKLİ ÖRNEĞİN 200 TL SİYAH BEYAZ RENKLİSİ 400 DEĞİL DİYE BİLİYORUM ,O KADAR FİYAT FARKI YOK GALİBA

DEMO TONERLERİ İLE KAÇ BİN SAYFA YAZDIRILIR SİYAH BEYAZ ?

BU YAZICIDA RENKLİLER BİTSEDE SİYAH İLE YAZDIRMAYA DEVAM EDİLEBİLİYOR
    http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/xerox-6505n-workcentre-6505n-renkli-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=57657

ÖNCELİKLER: TONER DOLUMU OLURMU PERFORMANS ALINIR MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ARIZA DURUMUNDA YEDEK PARÇA DURUMU (FİYAT, BULUNABİLİRLİK)
    VE FONKSİYONLAR

NOT:ALINACAK YAZICININ UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI LAZIM YANİ 2-3 SENEDE BOZULMAMALI

ALMAMDAKİ SEBEP HP LAZER YAZICI FAKSLARI EKSİK GÖNDERMEYE BAŞLADI YADA FAKSI HİÇ ALMIYOR VEYA GÖNDERMİYOR 200 +KDV İSTEDİLER ZATEN 4 SENELİK OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİK BU SEBEPLE KALİTELİ BİR LAZER YAZICI ALMAYA KARAR VERDİK

BOZULAN BUNUN ESKİ TİPİ İDİ :http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/hp-ce538a-laserjet-m1536dnf-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=50199

TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykkc -- 14 Haziran 2013; 18:27:26 >

• Selam ben aynı yerden bunu aldım. Memnunum. Yazılım güncellemesini kendi yapıyor. Güncelleme yaparsanız fax olayı düzelebilir. HP'den niye vazgeçeceksiniz?
    Fax göndermeyi ben interfax.net/tr buradan hallediyorum. Ayrıca netgsm.com.tr burası da iyi fax hizmeti veriyor, sms için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 15 Haziran 2013; 17:06:28 >
  • 906 kullanıcısına yanıt
    brother 8880 dn alındı yüksek kapasiteli toner 8000 sayfa basıyor servis geldi kurdu hp faksda sıkıntı vardı
    teşşekkürler şimdilik cihaz iyi gibi sağlam
  • Utax düşünürmüsünüz ?
  • k4jm3ran K kullanıcısına yanıt
    aldıın yinede teşşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykkc

brother 8880 dn alındı yüksek kapasiteli toner 8000 sayfa basıyor servis geldi kurdu hp faksda sıkıntı vardı
    teşşekkürler şimdilik cihaz iyi gibi sağlam

Pişman olmazsınız, kaliteli cihazdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.