Şimdi Ara

1000 tl civarı ile güçlendirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi iyi bilemiyorum yinede alabileceğim en iyiler hangileri bilmek isterim belki ucuza bulurum en iyilerinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte hd 5670- 6670 gibi kartlara bakınabilirsin.

• 6670 daha iyi oluyor sanırım ayrıca yarın 12 gibi burda olurmusun bios güncelleme yapayım diyorum sanırım eski

• Mevcut bios ile phenomu açması gerekiyor ,bios listesine göre. Şu an hiç elleme. Ama x2 işlemciyide elinde tut. bi süre. Ne olur ne olmaz.

6670 ,5670 den bi tık daha iyidir,evet.

• İnt de baktım bios güncellenmese çok sıkıntı çıkıyormuş her zaman iyiymiş güncellemek ne diyorsun

• Bu arada ekran kartı için son seçenekler şunlar:
    Amd hd6570 1gb 128 bit dx11(300tl)
    Gt630 2gb 128 bit(400tl)
    Amd Hd6670 1gb 128 bit(400tl)
    Amd hd6850 1gb 256 bit 1440sp(400tl not:performansı etkilemeyen küçük bi sorunu var)
    Seçenekler bunlar darboğaz yapmayacak şekilde en işlemciyle olsun anakartla olsun bios la olsun her şekilde en iyi performansı hangisi verir

• 6850 deki sorun neymiş.

İnternette her konuşana bakma. Bilende konuşur,bilmeyen de.Bios güncellemesi eski anakartlarda güç olabiliyor ve risklidir.Ayrıca bi makina düzgün çalışıyorsa,bırak kurcalama denir.

• Aga anakart anasayfada baktım desteklenen işlemciler kısmında phenom II x4 945 var ve en sonunda bios sürümü 1.60 istiyor ve benimki 1.50 güncelleme şart yani

• Aralarında en iyisi o mu 6850 mi yani gösterdiğim seçeneklerden

• 6850 yeşil nokta sorunu varmış

• En iyisi 6850 ,ama öle noktalı moktalı ekran,tad vermez.Bi tanemi nokta,bin tanemi,ne olduğu belli değil.

• 6670 le anlaştık gibi 370 e düşürdüm fiyatı yarın dediğim gibi 12 civarı gel bios güncelleyelim yoksa sıkıntı

• uYsfu U kullanıcısına yanıt

Bi flash bellek ayarla.

• Oldu bil

• Saat belli olmaz . Yarın işlerim olacak çünkü.

• Öğlen 3.5 öncesine kadar yaparsak iyi olur sonrası iş zamanı

• 1000 tl civarı ile güçlendirme

Biosa girip şu yukardaki asrock instant flash yazan yere tıklayacaksın Ondan sonrası seni yönlendirecek. Tabi önceden flash belleğe son bios dosyasını yüklemen lazım .Belleği önce fat 32 olarak biçimlendir Sonra dosyayı belleğe atarsın.Belleği pc ye takıp ,biosu açıyorsun ve devam ediyorsun Sonraki işlemleri yapmadığım için ben de bilmiyorum ,asrock anakart şimdiye kadar kullanmadım çünkü. ingilizce olarak yönlendirecek.

Yani,bence ,işlemci gelsin ,tak. Makina açılmazsa o zaman güncellersin Riske girmeye o zaman,değer.Dediğim gibi bios işi risklidir. Denemediğim bi anakart. Bütün işlemleri,yapmadığım için doğruluğunu tam garanti edemem.

• Hocam Allah razı olsun arkadaşa cidden iyi yardımcı oluyorsunuz. Eskileri hatırladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

Yani,yardımcı olurken illa çok gelişmiş,paralı konulara yardımcı olmamak lazım. Herkesin maddi durumu aynı değil Herkes bütçesine göre ,bi şeyler yapmaya çalışıyor.Yardım edeceksek,herkese etmeliyiz.1000 tl civarı ile güçlendirme 

• Hocam aldım ram i işlemcide 3 4 güne elimde olur şimdi 6 ram oldu format atıp 64 bit windows 7 yapıcam yardımcı olurmusun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.